Τζόνι Ντεπ: Πότε δεν χτύπησα την Άμπερ Χερντ ή κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή μου

22:54 - 19/04/2022

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συνεχίστηκε για ακόμη μία μέρα με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό να αναφέρει ότι δεν χτύπησε ποτέ την πρώην σύζηγο του, όπως και κάποια άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο Ντεπ κατέθεσε πως «πριν από περίπου έξι χρόνια, η κυρία Χερντ προέβη σε αυτές τις ανησυχητικές εγκληματικές πράξεις εναντίον μου, που δεν βασίζονταν σε κανένα είδος αλήθειας» και πρόσθεσε ότι «ήταν ένα απόλυτο σοκ – απλώς δεν χρειαζόταν να πάει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς δεν είχε συμβεί τίποτα». Μάλιστα, κατά την διάρκεια της δίκης παρουσίασε δύο βίντεο, τα οποία θεωρεί πως είναι «στοιχεία» για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, κατά της Άμπερ Χερντ, η οποία φέρετα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόνι Ντεπ: Δεν έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή

«Εγώ ποτέ δεν έφθασα στο σημείο να χτυπήσω την κ. Χερντ με οποιοδήποτε τρόπο, ούτε έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου», είπε ο Ντεπ.

Διαβάστε το στο

Τζόνι Ντεπ: Δεν έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου

Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ κατέθεσε σήμερα ότι δεν χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ και αμφισβητεί τις κατηγορίες της, σε μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου εν μέρει να προστατεύσει τα παιδιά του από τις ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά του. Μιλώντας σε χαμηλό τόνο και ήρεμα, ο Ντεπ είπε ενώπιον ενός δικαστηρίου της Βιρτζίνια ότι ένιωσε «απόλυτο σοκ» πριν από 6 χρόνια, όταν η Χερντ «διατύπωσε κάποιες αρκετά ειδεχθείς και δυσάρεστες» κατηγορίες πως εκείνος εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. «Εγώ ποτέ δεν έφθασα στο σημείο να χτυπήσω την […] The post Τζόνι Ντεπ: Δεν έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Τζόνι Ντεπ: “Δεν έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου”

Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ κατέθεσε ότι δεν χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ και αμφισβητεί τις κατηγορίες της.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!