#Τζέιμς Φράνκο

Τζέιμς Φράνκο: Καυτά φιλιά με τη σύντροφό του στη νυχτερινή Αθήνα – ΦΩΤΟ

dete.gr
Ο Τζέιμς Φράνκο δείχνει να αγαπά πολύ την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός συνδυάζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα με τη νυχτερινή ζωή της πόλης, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί σε γνωστά κέντρα διασκέδασης.Πρόσφατα, ο Τζέιμς Φράνκο εθεάθη με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλ Πάκζαντ, […]
15:58 23/12/2022

Αγγελική Τσάνη: Η σχεδιάστρια κοσμημάτων διασκέδασε με τον Τζέιμς Φράνκο

okmag.gr
H Αγγελική Τσάνη, σχεδιάστρια και ιδρύτρια του brand κοσμημάτων BOLD by Angelique Tsanis, γνωστή για τις ελληνικές δημιουργίες σε διαχρονικά αξεσουάρ με τολμηρό χαρακτήρα διασκέδασε στο BOX πριν από λίγες ημέρες όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινας και η Ήβη Αδάμου μαζί με τον καλό της φίλο και γνωστός pr manager Γιάννη Καζανίδη. Στη μεγάλη παρέα […] The post Αγγελική Τσάνη: Η σχεδιάστρια κοσμημάτων διασκέδασε με τον Τζέιμς Φράνκο appeared first on OK! Magazine Greece.
16:29 11/12/2022

Ο Τζέιμς Φράνκο στην Ελλάδα! Διασκέδασε με Απέργη-Μαλού!

queen.gr
Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο. Περισσότερα...
19:08 05/12/2022

Τζέιμς Φράνκο: Διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης και η Μαλού

okmag.gr
Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα ο Τζέιμς Φράνκο. Μάλιστα ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Cabaret, εκεί όπου εμφανίζονται, ο Νίκος Απέργης και η Μαλού. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα, καθώς αγαπά ιδιαίτερα τη Μύκονο, την οποίο έχουν επισκεφτεί τουλάχιστον τέσσερις φορές τα τελευταία χρόνια. Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο, βρίσκεται […] The post Τζέιμς Φράνκο: Διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης και η Μαλού appeared first on OK! Magazine Greece.
18:48 05/12/2022

Μαίρη Κατράντζου – Τζέιμς Φράνκο: Το δείπνο τους σε κοσμικό εστιατόριο της Αθήνας

okmag.gr
Μια όμορφη ελληνική βραδιά απόλαυσε η διεθνής φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου. Η ταλαντούχα δημιουργός βρέθηκε στο εστιατόριο Athenee μαζί με τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο. Μάλιστα μαζί τους πόζαρε ο ιδιοκτήτης του χώρου, Χρύσανθος Πανάς αλλά και δύο κορυφαίοι χορευτές του κλασικού μπαλέτου, τη Γεωργιανή Μάια Μακατέλι και τον Ντανιίλ Σίμκιν. Η παρέα απόλαυσε το […] The post Μαίρη Κατράντζου – Τζέιμς Φράνκο: Το δείπνο τους σε κοσμικό εστιατόριο της Αθήνας appeared first on OK.
13:26 28/11/2022

Θαυμαστής της Άννας Βίσση σταρ του Χόλιγουντ: Ο Τζέιμς Φράνκο πήγε στην τελευταία συναυλία της [Εικόνα, βίντεο]

thetoc.gr
Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο ήταν παρών στην τελευταία συναυλία της Άννας Βίσση στο Άλσος.
17:12 13/10/2022

Ο James Franco πήγε να δει τη συναυλία της Άννας Βίσση

Newsit
Χολιγουντιανός αέρας «φύσηξε» στην τελευταία συναυλία της Άννας Βίσση στο Άλσος, όπου η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ανανέωσε το ραντεβού της με τους θαυμαστές της για το χειμώνα στο Hotel Ερμού. Μια έκπληξη περίμενε το κοινό, αφού στη συναυλία βρέθηκε να διασκεδάζει κι ο Τζέιμς Φράνκο (James Franco).  Εδώ και λίγο καιρό ο Τζέιμς Φράνκο βρίσκεται ... Περισσότερα To άρθρο Ο James Franco πήγε να δει τη συναυλία της Άννας Βίσση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:46 13/10/2022

Άννα Βίσση: Η συνάντησή της με τον Τζέιμς Φράνκο

okmag.gr
Την τελευταία μεγάλη καλοκαιρινή της συναυλία στο θέατρο Άλσος έδωσε η Άννα Βίσση και από αυτήν δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Η Ελληνίδα σταρ ανέβηκε στο stage, ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της και αποθεώθηκε από το κοινό. Μετά τη συναυλία της μάλιστα η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε μαζί με τον Τζέιμς Φράνκο. Ο Χολιγουντιανός σταρ που το καλοκαίρι […] The post Άννα Βίσση: Η συνάντησή της με τον Τζέιμς Φράνκο appeared first on OK.
08:44 13/10/2022

Νέα Ριάλιτι στην τηλεόραση για όλα τα γούστα! Δώσε εσύ «διαταγές» στις πorνοστάρ. 70% thleu;eash

koolnews.gr
Νέο ριάλιτι – πopνό θα γυρίσουν στις ΗΠΑ, όπου θα χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον κόσμο και θα αφήνει τους χρηματοδότες- κόσμο να «δίνουν διαταγές» στο τι θα κάνουν οι συμμετέχοντες. Οι Τζέιμς Φράνκο, Ζάκ Μπράφ και Μελίσα Τζόαν Χάρτ έχουν κάτι κοινό πλέον με τους γνωστούς παραγωγούς πopνό, έχουν δηλώσει συμμετοχή να χρηματοδοτήσουν ένα […]
23:32 05/10/2022

Τζόνι Ντεπ-Αμπέρ Χερντ: Η δίκη τους γίνεται ταινία [τρέιλερ]

eleftherostypos.gr
Η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ γίνεται ταινία στην πλατφόρμα tubi. Η «κινηματογραφική» για πολλούς έτσι κι αλλιώς δίκη, καθώς είχε όλα τα στοιχεία μιας ταινίας (σασπένς, δράμα, πολλά λεφτά, εκπληκτικές ερμηνείες) δείχνει μεταξύ άλλων τον Τζόνι Ντεπ να ζηλεύει τον συνάδελφό του Τζέιμς Φράνκο για τη σχέση τους με την […] Το άρθρο Τζόνι Ντεπ-Αμπέρ Χερντ: Η δίκη τους γίνεται ταινία [τρέιλερ] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:14 29/09/2022

Φιντέλ Κάστρο: Θα το υποδυθεί στην μεγάλη οθόνη ο αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο

Newsbeast.gr
Ο Τζέιμς Φράνκο πρόκειται να υποδυθεί στον Φιντέλ Κάστρο στην ταινία «Alina Of Cuba», η οποία θα αφηγείται την ιστορία της Αλίνα Φερνάντεθ, της κόρης που ο πρώην πρόεδρος της Κούβας απέκτησε με την Νατάλια Ρεβουέλτα κατά τη διάρκεια του παράνομου δεσμού τους. Παρά το γεγονός ότι ο Τζέιμς Φράνκο είναι ένας καταξιωμένος Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος έχει κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, με το άκουσμα της είδησης το κοινό δυσαρεστήθηκε καθώς περίμενε στον ρόλο του Κάστρο, κάποιον ηθοποιό με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική. Η ταινία ακολουθεί τη ζωή της Φερνάντεθ, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στον πατέρα της και το κομμουνιστικό καθεστώς της Κού
17:44 07/08/2022

Τομ Χάρντι: Απολαμβάνει το ποτό του στην Κέρκυρα

okmag.gr
Τα νησιά της Ελλάδας αποτελούν και φέτος ένας από τους hot προορισμούς και των ξένων celebrities. Η Νικόλ Κίντμαν, η Νικόλ Σέρζινγκερ, ο Τζέιμς Φράνκο, η Μόνικα Μπελούτσι, ο Μάτζικ Μάικ, ο Έλον Μάσκ και πολλοί ακόμα βούτηξαν σε Αιγαίο και Ιόνιο. Τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα βρίσκεται και ο γοητευτικός Τομ Χάρντι. Ο 44χρονος […] The post Τομ Χάρντι: Απολαμβάνει το ποτό του στην Κέρκυρα appeared first on OK.
21:10 24/07/2022

Πάτρα: Παραμένει σε εξέλιξη η φωτιά στην Καλλιθέα-Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις

grtimes.gr
Σε εξέλιξη εξακολουθεί να παραμένει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, Καλλιθέα, της Πάτρας. Σύμφωνα πάντα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει μεγάλη έκταση, αλλά παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα. Στο μεταξύ, καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας σημειώθηκαν αρκετές αναζωπυρώσεις μέσα στην καμένη έκταση, οι οποίες όμως αντιμετωπίστηκαν από τις επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις. Πάντως, στην περιοχή επιχειρούν και θα συνεχίζουν να επιχειρούν όλη την νύχτα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από περίπου 120 πυροσβέστες με έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περισσότερα από 35 οχήματα, προκειμένου να περι
23:12 17/07/2022

Τζίμι Κίμελ: «Τρολάρει» τις διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον και κάνει διαφήμιση στην Ελλάδα

okmag.gr
Πόλος έλξης για πολλούς αστέρες της διεθνούς showbiz έχει γίνει για μια ακόμη χρονιά η Ελλάδα και τα νησιά της. Ανάμεσα στα ονόματα που επισκέφθηκαν φέτος τη χώρα μας είναι η Κιάρα Φεράνι, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Τζέιμς Φράνκο με την Ίζαμπελ Πάκζαντ, Αριάνα Ροκφέλερ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ με την Εύα Μέντες και πολλοί ακόμη. […] The post Τζίμι Κίμελ: «Τρολάρει» τις διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον και κάνει διαφήμιση στην Ελλάδα appeared first on OK.
13:38 12/07/2022

Τζέιμς Φράνκο – Ίζαμπελ Πάκζαντ: To okmag τους «τσάκωσε» σε βραδινή έξοδο στη Μύκονο!

okmag.gr
Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Τζέιμς Φράνκο και η σύντροφός του, Ίζαμπελ Πάκζαντ. Μάλιστα το ζευγάρι αγαπά ιδιαίτερα τη Μύκονο, την οποίο έχουν επισκεφτεί τουλάχιστον τέσσερις φορές τα τελευταία χρόνια. Επισκέφτηκαν τη χώρα μας και πέρυσι το καλοκαίρι, με την νεαρή ηθοποιό να αναρτά φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Μύκονο και […] The post Τζέιμς Φράνκο – Ίζαμπελ Πάκζαντ: To okmag τους «τσάκωσε» σε βραδινή έξοδο στη Μύκονο! appeared first on OK.
20:12 28/06/2022

Τζέιμς Φράνκο – Ίζαμπελ Πάκζαντ: Ξανά στη Μύκονο για διακοπές

okmag.gr
Στο νησί των Ανέμων βρέθηκε ο Τζέιμς Φράνκο και η σύντροφός του, Ίζαμπελ Πάκζαντ την Παρασκευή 17 Ιουνίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι επιλέγει τον συγκεκριμένο προορισμό. Πέρσι πέρασαν επίσης μερικές μέρες στο κοσμοπολίτικο νησί, ενώ για τον 44χρονο Αμερικανό ηθοποιό είναι η τέταρτη φορά που το επισκέπτεται. Ο φακός του ΟΚ! […] The post Τζέιμς Φράνκο – Ίζαμπελ Πάκζαντ: Ξανά στη Μύκονο για διακοπές appeared first on OK.
20:30 26/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load