Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά κατά του Εμμανουήλ: «Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά»!

12:36 - 20/04/2022

«Ψήφισα τον Άρη και τον έβγαλα υποψήφιο και από την κάλπη βγήκε και η Σοφιάννα. Άρα το ζευγαράκι του Αγίου Δομίνικου ψηφίστηκαν και οι δύο από τους μπλε, ποιος να το περίμενε. Χαίρομαι γιατί θέλω να καταλάβουν πόσο άσχημο είναι να είσαι στον τάκο και θέλω ο κόσμος να ψηφίσει με σωστά κριτήρια και ή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Η Μαρία Αντωνά απαντά στις κατηγορίες Εμμανουήλ – “Δείχνει που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά”

Η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, απάντησε για άλλη μια φορά στα «καρφιά» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άρη Σοϊλεδη και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τον τελευταίο να αφήνει ξανά υπόνοιες ότι ο ποδοσφαιριστής έχει σχέση με την Σοφιάννα . Η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρία Αντωνά για Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Δείχνει που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, απάντησε για άλλη μια φορά στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας