#Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά: Με selfie και νυχτερινές εξόδους ξεπερνά τον Άρη Σοϊλέδη

koolnews.gr
Γεμάτες ημέρες αλλά και νύχτες προσπαθεί να έχει η Μαρία Αντωνά για να ξεπεράσει το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη!  Μία συνθήκη που δημιουργήθηκε όσο η παρουσιάστρια  μουσική παραγωγός και dj βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και αγωνιζόταν στο survivor για να συγκεντρώσει χρήματα για το γάμο και την κοινή ζωή που θα είχε με […] The post Μαρία Αντωνά: Με selfie και νυχτερινές εξόδους ξεπερνά τον Άρη Σοϊλέδη appeared first on Koolnews.gr.
11:58 24/04/2024

Μαρία Αντωνά: Με λεζάντα σε selfie φωτογραφία στα social media καρφωνει τον Άρη Σοϊλέδη

koolnews.gr
“Μα εσύ είσαι ταξίδι χωρίς προορισμό”: Η σπόντα με λεζάντα της Μαρίας Αντώνημα προς τον Άρη Σοϊλέδη μέσω των social media Η επικοινωνία μέσω social media όταν ένα ζευγάρι χωρίσει είναι μία τακτική που συμβαίνει στους περισσότερους!  Σκέψεις, πληγωμένες αντιδράσεις, θυμός, αναμνήσεις αλλά και μία επίπλαστη πραγματικότητα και πολύ χρυσόσκονη  είναι μερικά από τα συστατικά […] The post Μαρία Αντωνά: Με λεζάντα σε selfie φωτογραφία στα social media καρφωνει τον Άρη Σοϊλέδη appeared first on Koolnews.gr.
11:58 24/04/2024

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Γιατί να χαιρετήσω τη Μαρία Αντωνά;»

neolaia.gr
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μου είχαν κάνει πρόταση να είμαι στα backstage του "The Voice"» (ΒΙΝΤΕΟ)
11:47 24/04/2024

Βρισηίδα Ανδριώτου για Μαρία Αντωνά: «Γιατί να τη χαιρετήσω, ούτε τη Μενεγάκη θα χαιρετούσα έτσι»

tlife.gr
Στην εβδομάδα μόδας έδωσε το βράδυ της Τρίτης 23/4 η Βρισηίδα Ανδριώτου. Εκεί τη συνάντησαν οι To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου για Μαρία Αντωνά: «Γιατί να τη χαιρετήσω, ούτε τη Μενεγάκη θα χαιρετούσα έτσι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 24/04/2024

Νίκος Γκάνος: «Τη Ναταλία Γερμανού τη συμπαθούσα πριν τη γνωρίσω, στη δουλειά δεν τα πήγαμε καλά»

patrasevents.gr
«Η Μαρία Αντωνά δεν περίμενε το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, ήταν ξαφνικό για όλους και δύσκολο»
04:53 24/04/2024

Μαρία Αντωνά: Το βίντεο και το όλο νόημα σχόλιο μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη

govastileto.gr
Η Μαρία Αντωνά πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με διάφορες χαρούμενες στιγμές της το οποίο έντυσε με το τραγούδι, «Λουλούδι του δρόμου» και συνόδευσε με μια ατάκα. «Ό,τι δώσει η ψυχή σου, θα στο γυρίσει η ζωή σου» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά στην ανάρτησή της. Μάλιστα, η ανάρτηση αυτή […]
15:00 18/04/2024

Άρης Σοϊλέδης: Το μήνυμα όλο νόημα μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά – «Θα πρέπει να κοιτάξεις λίγο στο πλάι σου»

tlife.gr
Ένα μήνυμα όλο νόημα μοιράστηκε ο Άρης Σοϊλέδης στα προσωπικά του social media, το μεσημέρι της To άρθρο Άρης Σοϊλέδης: Το μήνυμα όλο νόημα μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά – «Θα πρέπει να κοιτάξεις λίγο στο πλάι σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 16/04/2024

Θύμα τροχαίου η Μαρία Αντωνά!

paraskhnio.gr
Τροχαίο ατύχημα είχε το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Αντωνά. Στις πρώτες δηλώσεις της τόνισε ότι τράκαρε με ράπερ, χωρίς όμως να πάθει κάτι κανένας από τους δυο. Διαβάστε περισσότερα στο gossipstory.gr Το άρθρο Θύμα τροχαίου η Μαρία Αντωνά! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 16/04/2024

Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού

tlife.gr
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά, το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου. Ένα αμάξι χτύπησε το To άρθρο Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 16/04/2024

Μαρία Αντωνά: Τράκαρε με ράπερ – Το αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε βιτρίνα μαγαζιού

zappit.gr
Τροχαίο ατύχημα είχε η Μαρία Αντωνά το βράδυ της Δευτέρας, καθώς οδηγούσε στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια ευτυχώς δεν […] The post Μαρία Αντωνά: Τράκαρε με ράπερ – Το αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε βιτρίνα μαγαζιού appeared first on Zappit.
10:00 16/04/2024

H Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης δεν ζούν πια μαζί: Από τα σχέδια γάµου, στον οριστικό χωρισµό

Παραπολιτικά
Πως από την αναγγελία στο κανάλι Σίγμα έφτασαν στο «δεν έχουν καμία επικοινωνία», όπως αποκαλύπτει κοντινό τους πρόσωπο
22:00 15/04/2024

Μαρία Αντωνά: Διασκέδασε στα μπουζούκια λίγο μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη

govastileto.gr
Η Μαρία Αντωνά διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, παρέα με την Αντιγόνη Ψυχράμη. Η πρώην παίκτρια του Survivor, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη ύστερα από επτά χρόνια, βγήκε με την τραγουδίστρια και φίλη της, για να χορέψουν και να τραγουδήσουν […]
15:00 15/04/2024

Σπύρος Μαρτίκας για Μαρία Αντωνά – Άρη Σοϊλέδη: «Μάλλον απλή αίσθηση ήταν ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι»

tlife.gr
Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν ζωντανά από τη Νέα Υόρκη στο Happy Day. Το ζευγάρι To άρθρο Σπύρος Μαρτίκας για Μαρία Αντωνά – Άρη Σοϊλέδη: «Μάλλον απλή αίσθηση ήταν ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 15/04/2024

Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά την είδηση χωρισμού από τη Μαρία Αντωνά – Φωτογραφίες

tlife.gr
Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν εδώ και λίγο καιρό, μετά από επτά χρόνια, ο Άρης Σοϊλέδης To άρθρο Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά την είδηση χωρισμού από τη Μαρία Αντωνά – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 14/04/2024

Μπέττυ Μαγγίρα: “Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η Μαρία στήριξε τον Άρη, της έκανε κακό όλο αυτό”

thecaller.gr
Την είδηση του χωρισμού ανάμεσα στη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη σχολίασαν το πρωινό του Σαββάτου (13/4) η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «I Love ΣουΚού». Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, που συνεργάστηκε επί δύο χρόνια με τη γνωστή δημοσιογράφο στο ΟΡΕΝ, εξέφρασε τη δική της άποψη για όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα. «Είναι […]
15:00 13/04/2024

Δημήτρης Μακαλιάς για Μαρία Αντωνά: «Μιλήσαμε, είναι σε ευάλωτη θέση, μένουν ακόμα μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη»

tlife.gr
Στον πρόσφατο χωρισμό της Μαρίας Αντωνά από τον Άρη Σοϊλέδη έπειτα από επτά χρόνια κοινής πορείας, To άρθρο Δημήτρης Μακαλιάς για Μαρία Αντωνά: «Μιλήσαμε, είναι σε ευάλωτη θέση, μένουν ακόμα μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 13/04/2024

Δημήτρης Μακαλιάς για Μαρία Αντωνά – Άρη Σοϊλέδη: «Θέλουν κόπο οι σχέσεις για να παραμείνουν σωστά δομημένες»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες λίγο πριν εισέλθει στο θέατρο όπου συμμετέχει στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους». Ανάμεσα σε […] The post Δημήτρης Μακαλιάς για Μαρία Αντωνά – Άρη Σοϊλέδη: «Θέλουν κόπο οι σχέσεις για να παραμείνουν σωστά δομημένες» appeared first on Zappit.
20:00 12/04/2024

Μαρία Αντωνά: Με ανύπαρκτο σορτς, έξω κοιλιά και 12 ποντα απαντά στον Άρη Σοιλέδη – Η πρώτη Φωτογραφία

koolnews.gr
Η Μαρία Αντωνά, μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram. Η φωτογραφία, αν και δεν συνοδεύεται από λεζάντα, δείχνει την Μαρία Αντωνά να ποζάρει στο σπίτι που έμενε με τον Άρη Σοϊλέδη. Το γεγονός αυτό πυροδότησε ερωτήματα σχετικά με το αν η φωτογραφία είναι παλιά ή […] The post Μαρία Αντωνά: Με ανύπαρκτο σορτς, έξω κοιλιά και 12 ποντα απαντά στον Άρη Σοιλέδη – Η πρώτη Φωτογραφία appeared first on Koolnews.gr.
14:58 11/04/2024

Μαρία Αντωνά: Η πρώτη φωτογραφία στο νέο σπίτι μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη

tlife.gr
Την πρώτη της φωτογραφία μετά την είδηση χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη δημοσίευσε η Μαρία To άρθρο Μαρία Αντωνά: Η πρώτη φωτογραφία στο νέο σπίτι μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 10/04/2024

Μαρία Αντωνά: Ρώτησε τον Άρη Σοϊλέδη πως πέρασε τα γενεθλιά του. Ωχ ωχ ωχ

koolnews.gr
Στις 8 Φεβρουαρίου ο Άρης Σοϊλέδης έχει γενέθλια και φέτος ήταν Πέμπτη. Tην ίδια ώρα στον άγιο δομίνικο έτρεχε η η 5η εβδομάδα του survivor και η αποχώρηση ήταν ανδρική υπόθεση . Εκείνη την ημέρα αποχώρησε ο Ρόμπ Τζέημς! Ώρα ως εκ τούτου ο Αριστείδης Σοϊλέδης από την στιγμή που δεν είχε κίνδυνο να φύγει […] The post Μαρία Αντωνά: Ρώτησε τον Άρη Σοϊλέδη πως πέρασε τα γενεθλιά του. Ωχ ωχ ωχ appeared first on Koolnews.gr.
22:58 10/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load