Παναγόπουλος (ΓΣΕΕ) για αύξηση κατώτατου μισθού: Πολύ λίγο, πολύ αργά

20:22 - 20/04/2022

«Πολύ λίγο, πολύ αργά» δηλώνει ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) Γιάννης Παναγόπουλος, σχολιάζοντας την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 713 ευρώ, την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρόεδρος ΓΣΕΕ για κατώτατο μισθό: Πολύ λίγο, πολύ αργά

«Πολύ λίγο, πολύ αργά» δηλώνει ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) Γιάννης Παναγόπουλος, σχολιάζοντας την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 713 ευρώ, την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μακριά από τις προεκλογικές δεσμεύσεις, τις προσδοκίες και τις ανάγκες του πλέον φτωχού, επισφαλούς και ανασφαλούς τμήματος των μισθωτών της χώρας. Παρακαταθήκες μας τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πρόεδρος της ΓΣΕΕ για αύξηση κατώτατου μισθού: «Πολύ λίγο, πολύ αργά»

Ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) Γιάννης Παναγόπουλος, σχολίασε την αύξηση του κατώτατου μισθού. Το άρθρο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ για αύξηση κατώτατου μισθού: «Πολύ λίγο, πολύ αργά» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

ΓΣΕΕ για αύξηση κατώτατου μισθού: «Πολύ λίγο, πολύ αργά»

«Πολύ λίγο, πολύ αργά» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 713 ευρώ την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης. «Μακριά από τις προεκλογικές δεσμεύσεις, τις προσδοκίες και τις ανάγκες του πλέον φτωχού, επισφαλούς και ανασφαλούς τμήματος των μισθωτών της χώρας. Παρακαταθήκες μας τα αποτελέσματα των πιέσεων. Οι αγώνες όμως των συνδικάτων συνεχίζονται» σημειώνει ο κ. Το άρθρο ΓΣΕΕ για αύξηση κατώτατου μισθού: «Πολύ λίγο, πολύ αργά» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πρόεδρος ΓΣΕΕ για αύξηση κατώτατου μισθού: «Πολύ λίγο, πολύ αργά»

«Πολύ λίγο, πολύ αργά» σχολίασε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) Γιάννης Παναγόπουλος, για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 713 ευρώ, την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μακριά από τις προεκλογικές δεσμεύσεις, τις προσδοκίες και τις ανάγκες του πλέον φτωχού, επισφαλούς και ανασφαλούς τμήματος των μισθωτών... The post Πρόεδρος ΓΣΕΕ για αύξηση κατώτατου μισθού: «Πολύ λίγο, πολύ αργά» first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

Meta: Καλύτερα των αναμενόμενων τα κέρδη στο α΄ τρίμηνο, απογοήτευσε την αγορά το guidance

Πτηνοτροφική Ιωαννίνων: Επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ από τα Ηπειρωτικά Αυγά

Prodea: Επταετές ομολογιακό δάνειο 250 εκατ. από την Εθνική

ΟΑΣΑ: Ξεκινά δοκιμαστικά το tap and pay στα λεωφορεία – Το φθινόπωρο το έξυπνο εισιτήριο στη Θεσσαλονίκη

Φρανσουά Ανρί-Πινό: Ο CEO της Kering φαίνεται να έχει χαθεί στη μετάφραση

Τράπεζες: «Σαρώνουν» τα ομόλογα, φθηνό χρήμα 3,45 δισ. από τις αγορές