Μαρτίνς: «Οι παίκτες μου έβγαλαν αντίδραση»

21:44 - 21/04/2022

Μαρτίνς: «Οι παίκτες μου έβγαλαν αντίδραση» 21/04/2022 Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά το 0-0 στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως οι παίκτες του έβγαλαν αντίδραση μετά τις κακές εμφανίσεις. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στην κάμερα της Cosmote TV: «Σήμερα είδαμε θετικά πράγματα και αντίδραση από τους παίκτες, σήμερα μας έλειψε η τελική πάσα αλλά δείξαμε καλά πράγματα στο γήπεδο και ανησυχήσαμε τον ΠΑΟΚ εν όψει και του επαναληπτικού. Η πρόθεσή μας ήταν να κερδίσουμε, αφού όμως δε τα καταφέραμε το ότι ελέγξαμε τα συναισθήματά μας και παίξαμε καλά βγάζοντας αντίδραση, είναι κάτι που μας άρεσ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρτίνς: Εβγαλαν αντίδραση οι παίκτες

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την ισοπαλία στην Τούμπα και στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού.

Διαβάστε το στο tovima

Μαρτίνς: «Δείξαμε καλά πράγματα, είδαμε αντίδραση» (Video)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ικανοποιημένος απ’ τον τρόπο αντίδρασης των παικτών του, έμεινε…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μαρτίνς: «Οι παίκτες μου έβγαλαν αντίδραση»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά το 0-0 στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως οι παίκτες του έβγαλαν αντίδραση μετά τις κακές εμφανίσεις. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στην κάμερα της Cosmote TV: «Σήμερα είδαμε θετικά πράγματα και αντίδραση από τους παίκτες, σήμερα μας έλειψε η […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)