Πετσόκομμα Λάνγκφορντ σε Ιωνικό – «Πληρώστε τον αδελφό μου» (ΦΩΤΟ)

16:42 - 22/04/2022

Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ, δεν είδε με καλό μάτι την ενίσχυση του Ιωνικού, με αποτέλεσμα να τον… πετσοκόψει στο twitter, ζητώντας τους να πληρώσουν τον αδερφό του, Κέβιν. Ο Ιωνικός προχώρησε σε μια μεταγραφική ενίσχυση, αποκτώντας τον Μάικ Ντέιβις, ανακοινώνοντας την μεταγραφή στα social media και συγκεκριμένα στο twitter. Ο Κιθ Λάνγκφορντ, ιδιαίτερα ενοχλημένος […] The post Πετσόκομμα Λάνγκφορντ σε Ιωνικό – «Πληρώστε τον αδελφό μου» (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιθ Λάνγκφορντ σε Ιωνικό: «Πληρώστε τον αδερφό μου»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δυσαρεστήθηκε από την ανακοίνωση του Ιωνικού για τον νέο παίκτη και... απαίτησε από τους Νικαιώτες να πληρώσουν τον αδερφό του που αποχώρησε από την ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες.

Διαβάστε το στο

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε παίκτη κι ο Λάνγκφορντ έγραψε “πληρώστε τον αδελφό μου”

Δεν άρεσε στον Κιθ Λάνγκφορντ η ενίσχυση του Ιωνικού, λίγες εβδομάδες μετά από την αποχώρηση του αδελφού του, Κέβιν, από την ομάδα της Νίκαιας. Ο Μάικ Ντέιβις έγινε την Τετάρτη (20/4) παίκτης του Ιωνικού, η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτησή του, όμως στο tweet που έκανε, είχε αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, από τον Κιθ Λάνγκφορντ, που δεν […] The post Ο Ιωνικός ανακοίνωσε παίκτη κι ο Λάνγκφορντ έγραψε “πληρώστε τον αδελφό μου” appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

«Επίθεση» του Λάνγκφορντ στον Ιωνικό - «Πληρώστε τον αδελφό μου»

Τη δική του «επίθεση» στον Ιωνικό εξαπέλυσε ο Κιθ Λάνγκφορντ…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)