Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κρύο γάλα όταν φτιάχνετε πουρέ

13:50 - 25/04/2022

Ανάλογα με το γούστο και το γαστρονομικό προσανατολισμό του καθενός, οι πατάτες μπορούν να μαγειρευτούν με διάφορους τρόπους. Πέρα, όμως, από τις τηγανητές πατάτες που είναι εκτός «συναγωνισμού» το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει νοστιμότερη παρασκευή από έναν ζεστό, κρεμώδη και με βουτυρένιο άρωμα πουρέ. Η ιστορία της προέλευσης του πουρέ πατάτας, εδώ και καιρό βασικό στοιχείο της ιρλανδικής μαγειρικής, ξεκινά στη Γαλλία, σύμφωνα με το Irish Central. Πώς ανακαλύφθηκε ο πουρές πατάτας Όπως εξηγεί to Mental Floss, οι Γάλλοι πίστευαν ότι οι πατάτες προκαλούσαν λέπρα και, έτσι, το 1784, η γαλλική κυβέρνηση θέσπισε απαγόρευση της κατανάλωσής τους, χρησιμοποιώντας τες, τελικά, ως ζωοτροφή. Ωστόσ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα