Λιμάνι Θεσσαλονίκης: Έως 200 εκατ. ευρώ επενδύσεις την ερχόμενη 5ετία - Το business plan και το στοίχημα της κρουαζιέρας

14:18 - 26/04/2022

Φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο για αναβάθμιση του λιμένα Θεσσαλονίκης χαράσσει η διοίκηση του Οργανισμού, προγραμματίζοντας την υλοποίηση νέων έργων, που η αξία τους θα κυμανθεί από 150 έως 200 εκατ. ευρώ, τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι νέες επενδύσεις θα δώσουν τη δυνατότητα για υποδοχή πλοίων μεγαλύτερης χωρητικότητας – έως 24.000 TEUs: μονάδα μέτρησης εμπορευματοκιβωτίων – ενώ ... Περισσότερα To άρθρο Λιμάνι Θεσσαλονίκης: Έως 200 εκατ. ευρώ επενδύσεις την ερχόμενη 5ετία - Το business plan και το στοίχημα της κρουαζιέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΟΠΕΚΕΠΕ: Φτάνουν το πρωί της Κυριακής στον Πειραιά οι 15 συλληφθέντες στην Κρήτη

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 3-0: «Περίπατος» για τους Κρητικούς, «βύθισαν» τους Σερραίους στη βαθμολογία της Super League

Μελίνα Ασλανίδου: «Υπάρχουν αρνητικά σχόλια στα social, αν υπάρχει κάποιο ψήγμα αλήθειας θα το πάρω, αλλιώς δεν ασχολούμαι»

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Τι ζητούν οι αγρότες για να καθίσουν στο τραπέζι με τον Πρωθυπουργό – Η λίστα με τα αιτήματα

Κώτσηρας: Ο Προϋπολογισμός του 2026 φέρνει φορολογική μεταρρύθμιση και στήριξη των νοικοκυριών

Πετραλιάς: Η αύξηση επενδύσεων της επόμενης τετραετίας θα αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο