Κατερίνα Καινούργιου: Με φαντάζεστε να βγάζω τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας;

21:56 - 26/04/2022

Με την υπόθεση της Πάτρας και τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη και της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για το θάνατο του ενός παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνα, ασχολήθηκε και η πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου, παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, θέλοντας να «ελαφρύνει» λίγο το κλίμα και ενώ είχε στο «παράθυρο» σε ζωντανή σύνδεση τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Σταύρο Μπαλάσκα μοιράστηκε μια προσωπική ιστορία. «Δεν είμαι αστυνομικός παρότι ο πατέρας μου είχε λυσσάξει. Ήθελε ο πατέρας μου να δώσω εξετάσεις να μπω στο Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας. Με φαντάζεστε τώρα κ. Μπαλάσκα να βγάζω τα δελτία τύπου

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας