Δημήτρης Σταρόβας για Super Mammy – «Eκνευρίζομαι, έχουμε χάσει κάθε μέτρο κι ο καθένας λέει ο,τι θέλει»
02:46 - 27/04/2022
Για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με το Super Mammy, τη σειρά στην οποία συμμετέχει απάντησε ο Δημήτρης Σταρόβας στο The […]
The post Δημήτρης Σταρόβας για Super Mammy – «Eκνευρίζομαι, έχουμε χάσει κάθε μέτρο κι ο καθένας λέει ο,τι θέλει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Σταρόβας για Super Mammy: Eχουμε χάσει κάθε μέτρο - O καθένας λέει ό,τι θέλει
«Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ. Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022 να ξέρουμε με αυτήν τη λογική» δήλωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.
Διαβάστε το στο Δημήτρης Σταρόβας: Αρχίζω και εκνευρίζομαι, έχουμε χάσει κάθε μέτρο, απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας
Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» της Τρίτης (26/4) για να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος μουσικός, ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής, μίλησε για τα πολλά ταλέντα και την «πολυχρωμία» που έχει στη ζωή του, από μικρό παιδί. Ποια ήταν η στάση της μητέρας του απέναντι στις επιλογές του; Ο θάνατος της μητέρας του ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές του δεδομένου ότι είχε ταλαιπωρηθεί και πολύ πριν από το τέλος. «Μου είπε ένας φίλος μου “επέλεξε να σε απαλλάξει”». Και συνέχισε: «Εγώ κατάλαβα ότι επειδή υποσυνείδητα έχουμε την τάση να λέμε άστο τώρα, στο τέλος κατάλαβα ότι πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Η μητέρα μου ενώ μου εί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Σταρόβας για Super Mammy: «Eκνευρίζομαι, έχουμε χάσει κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ο,τι θέλει» (vid)
«Είναι αγγλικό φορμάτ που παιζόταν στο BBC, πολυβραβευμένο. Είναι η πρώτη φορά με ζωντανό κοινό στην Ελλάδα και μου αρέσει γιατί έχει τροποποιηθεί στοχευμένα για να έρθει στο ελληνικό χιούμορ. Ο Μάρκος είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης κι εργοδότης» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας. «Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ. Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Σταρόβας για «Super Mammy»: «Έχουμε χάσει κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ό,τι θέλει»
Καλεσμένος στο «The 2night Show» βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας και απάντησε για την κριτική που έχει δεχθεί η σειρά του Μάρκου Σεφερλή, «Super Mammy».
Διαβάστε το στο neolaia.grΣταρόβας για Super Mammy: "Eκνευρίζομαι, έχουμε χάσει κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ό,τι θέλει"
"Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr