Μαρία Ιωαννίδου: «Βαρέθηκα να ακούω ότι είμαι το κοριτσάκι με την τσίχλα»

09:20 - 28/04/2022

Στην πρεμιέρα του ροκ μιούζικαλ “Τake me Home” που δημιουργήθηκε για την επιστροφή των γλυπτών του To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Βαρέθηκα να ακούω ότι είμαι το κοριτσάκι με την τσίχλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: «Βαρέθηκα να ακούω ότι είμαι το κοριτσάκι με την τσίχλα»

«Εγώ είμαι θεατροπαίδι, εγώ έκανα δέκα ταινίες, δεν είμαι σταρ. Είμαι παιδί του θεάτρου», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Μαρία Ιωαννίδου: Βαρέθηκα να ακούω ότι είμαι το κοριτσάκι με την τσίχλα - Έχω γράμματα της Ναταλίας Γερμανού

«Εγώ είμαι θεατροπαίδι, εγώ έκανα δέκα ταινίες, δεν είμαι σταρ. Είμαι παιδί του θεάτρου», είπε η ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου

Διαβάστε το στο

Μαρία Ιωαννίδου: «Βαρέθηκα πια, σας το λέω, βαρέθηκα πια να ακούω “το κοριτσάκι με την τσίχλα”» (vid)

«Εγώ γαλουχήθηκα με Λαμπέτη και Χορν! Βαρέθηκα πια, σας το λέω, βαρέθηκα πια να ακούω “το κοριτσάκι με την τσίχλα”. Εγώ είμαι θεατροπαίδι, έκανα μόνο δέκα ταινίες, έλεος, δεν είμαι σταρ. Είμαι παιδί του θεάτρου. Στο βιβλίο μου γράφω και για ανθρώπους που με πλήγωσαν, αφορά τη ζωή μου, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με πλήγωσαν. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της