Κούμαν: «Με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή»

18:04 - 28/04/2022

Κούμαν: «Με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή» 28/04/2022 Για τα όσα πέρασε στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο πρώην τεχνικός των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, λέγοντας πως όσο ήταν αυτός στο τιμόνι, η ομάδα βρισκόταν πιο κοντά στην κορυφή, από ότι τώρα με τον Τσάβι. Την πρώτη του συνέντευξη από όταν έφυγε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Ρόναλντ Κούμαν, με τον Ολλανδό τεχνικό να λέει πως με αυτόν στο τιμόνι η ομάδα τα πήγαινε καλύτερα. Παράλληλα, ο πρώην τεχνικός των blaygrana άφησε αιχμές και για τον πρόεδρο, Τζοάν Λαπόρτα, λέγοντας πως δεν τον στήριξε.  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο, πλέον, προπονητής της εθνικής Ολλανδίας: Για τη θητεία του στον πάγκο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούμαν: «Δεν αισθάνομαι πως απέτυχα, με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή»

Για τα όσα πέρασε στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο πρώην τεχνικός των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, λέγοντας πως όσο ήταν αυτός στο τιμόνι, η ομάδα βρισκόταν πιο κοντά στην κορυφή, από ότι τώρα με τον Τσάβι. Την πρώτη του συνέντευξη από όταν έφυγε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Ρόναλντ Κούμαν, με τον Ολλανδό τεχνικό να […] The post Κούμαν: «Δεν αισθάνομαι πως απέτυχα, με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Κούμαν: «Δεν αισθάνομαι πως απέτυχα, με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή»

Για τα όσα πέρασε στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο πρώην τεχνικός των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, λέγοντας πως όσο ήταν αυτός στο τιμόνι, η ομάδα βρισκόταν πιο κοντά στην κορυφή, από ότι τώρα με τον Τσάβι Την πρώτη του συνέντευξη από όταν έφυγε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Ρόναλντ Κούμαν, με τον Ολλανδό τεχνικό να […] The post Κούμαν: «Δεν αισθάνομαι πως απέτυχα, με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)