Κούμαν: «Με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή»
18:04 - 28/04/2022
Κούμαν: «Με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή»
28/04/2022
Για τα όσα πέρασε στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο πρώην τεχνικός των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, λέγοντας πως όσο ήταν αυτός στο τιμόνι, η ομάδα βρισκόταν πιο κοντά στην κορυφή, από ότι τώρα με τον Τσάβι.
Την πρώτη του συνέντευξη από όταν έφυγε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Ρόναλντ Κούμαν, με τον Ολλανδό τεχνικό να λέει πως με αυτόν στο τιμόνι η ομάδα τα πήγαινε καλύτερα. Παράλληλα, ο πρώην τεχνικός των blaygrana άφησε αιχμές και για τον πρόεδρο, Τζοάν Λαπόρτα, λέγοντας πως δεν τον στήριξε.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο, πλέον, προπονητής της εθνικής Ολλανδίας:
Για τη θητεία του στον πάγκο
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούμαν: «Δεν αισθάνομαι πως απέτυχα, με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή»
Για τα όσα πέρασε στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο πρώην τεχνικός των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, λέγοντας πως όσο ήταν αυτός στο τιμόνι, η ομάδα βρισκόταν πιο κοντά στην κορυφή, από ότι τώρα με τον Τσάβι. Την πρώτη του συνέντευξη από όταν έφυγε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Ρόναλντ Κούμαν, με τον Ολλανδό τεχνικό να […]
The post Κούμαν: «Δεν αισθάνομαι πως απέτυχα, με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΚούμαν: «Δεν αισθάνομαι πως απέτυχα, με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή»
Για τα όσα πέρασε στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο πρώην τεχνικός των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, λέγοντας πως όσο ήταν αυτός στο τιμόνι, η ομάδα βρισκόταν πιο κοντά στην κορυφή, από ότι τώρα με τον Τσάβι Την πρώτη του συνέντευξη από όταν έφυγε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Ρόναλντ Κούμαν, με τον Ολλανδό τεχνικό να […]
The post Κούμαν: «Δεν αισθάνομαι πως απέτυχα, με εμένα η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κοντά στην κορυφή» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr