Ιωάννα Παλαιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και συγκλόνισε με τη δύναμή της
01:14 - 29/04/2022
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέταξε τη μάσκα της και εμφανίστηκε στην τηλεοπτική κάμερα, δείχνοντας τη δύναμη της ψυχής της.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και επέστρεψε στο σημείο που της άλλαξε τη ζωή - Δείτε βίντεο
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, βρήκε τη δύναμη που χρειαζόταν για να δείξει δημόσια το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα και περιέγραψε στον Σταύρο Θεοδωράκη τις δραματικές στιγμές της επίθεσης που δέχθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 - Στο νοσοκομείο κατάλαβα τι νιώθει κάποιος που αυτοκτονεί
Διαβάστε το στο Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα: «Κοιτάζω τον καθρέφτη και νιώθω ότι είμαι όμορφη»
Με γενναιότητα και αυτοπεποίθηση η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει τη νέα πραγματικότητα και παίρνει δύναμη από την αγάπη του κόσμου – Τι είπε στους «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη
Διαβάστε το στο Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και συγκλόνισε – Το «σημείο μηδέν» και οι ώρες στο νοσοκομείο
Μια γυναίκα που έχει δείξει από την πρώτη στιγμή τη δύναμη της ψυχής της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συγκλόνισε ξανά. Έβγαλε την προστατευτική μάσκα και σχεδόν δυο χρόνια από την ημέρα που της άλλαξε τη ζωή, έδειξε το πρόσωπό της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε. Σε μια εξομολόγηση ψυχής στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και συγκλόνισε – Το «σημείο μηδέν» και οι ώρες στο νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έδειξε το πρόσωπό της και περιέγραψε την επίθεση με το βιτριόλι
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε την μάσκα και ο κόσμος της έβγαλε το... καπέλο: «Η σωστή influencer (vid)
Η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στον Σταύρο Θεοδωράκη συγκλόνισε και όλος ο κόσμος την αποθεώνει.
Διαβάστε το στο Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική συζήτηση με τον ψυχίατρο της
Κάποιες φορές αναρωτιόμουν αν μπορώ να σε βοηθήσω, της είπε.
Διαβάστε το στο tanea.grΙωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και μας συγκλόνισε με τη δύναμή της επέστρεψε στο ασανσρέρ που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι – ΒΙΝΤΕΟ
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά εμφανίστηκε χωρίς την μάσκα της, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη και μίλησε για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι, τον Μάιο του 2020. Περιγράφει στις πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και εξηγεί την άρνηση της να δει το πρόσωπο...
The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και μας συγκλόνισε με τη δύναμή της επέστρεψε στο ασανσρέρ που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΗ Ι. Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα: «κοιτάζoμαι στον καθρέφτη και νιώθω όμορφη»
«Έχω αποκτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα, πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου χαμογελάω και νιώθω ότι είμαι όμορφη»
Διαβάστε το στο euro2day.grΣυγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και επέστρεψε στο «σημείο μηδέν»
Σε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για όλα και αποκάλυψε το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα
Διαβάστε το στο mononews.grΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα και επέστρεψε στο σημείο που της σημάδεψε τη ζωή!
Συγκλόνισε με όσα εξομολογήθηκε για την επίθεση με το βιτριόλι – Η σκέψη της αυτοκτονίας! Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά εμφανίστηκε χωρίς την μάσκα της και σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, μίλησε για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020, «γυρνάει» στις
Το άρθρο Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα και επέστρεψε στο σημείο που της σημάδεψε τη ζωή! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΙωάννα Παλιοσπύρου: «Έβλεπα στον ύπνο μου όνειρα για αυτά που ήθελα να ζήσω»
Για την περιπέτεια της ζωής της με την επίθεση με βιτριόλι πριν από δύο χρόνια, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στους Πρωταγωνιστές και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ για πρώτη φορά έβγαλε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΙωάννα Παλιοσπύρου: Πέταξε για πρώτη φορά τη μάσκα και συγκλόνισε – «Προσπαθούσα να κρατηθώ στη ζωή»
«Στο νοσοκομείο κατάλαβα τι νιώθει κάποιος που δίνει τέλος στη ζωή του»
Διαβάστε το στο news.grΙωάννα Παλιοσπύρου: Πέταξε για πρώτη φορά τη μάσκα και συγκλόνισε – «Kαίγομαι, πονάω, φώναζα Θεέ μου σώσε με» (video)
Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τις πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, αλλά και για τα συναισθήματά της. «Τα πρώτα βράδια ήταν με πολύ πόνο, πολλά ερωτηματικά κι απελπισία. Προσπαθούσα να κρατηθώ στη ζωή. Ενώ είμαι μεγάλη λάτρης της ζωής κι όποτε άκουγα για κάποιον […]
Διαβάστε το στο irafina.grΙωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και συγκλόνισε με όσα είπε – Καθηλωτική η περιγραφή της (ΒΙΝΤΕΟ)
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Τα πρώτα βράδια στο νοσοκομείο είχαν πολύ πόνο, πολλά ερωτηματικά, απελπισία. Προσπαθούσα απλά να κρατηθώ στη ζωή. Είμαι μεγάλη λάτρης της ζωής αλλά μέσα στο νοσοκομείο έκανα τη σκέψη πώς μπορούν κάποιοι να δώσουν τέλος στη ζωή τους».
Διαβάστε το στο neolaia.grΙωάννα Παλαιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και μας συγκλόνισε με τη δύναμή της
Ιωάννα Παλαιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και μας συγκλόνισε με τη δύναμή της Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους «Πρωταγωνιστές» επέστρεψε στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και περιέγραψε τι ακριβώς έγινε. Η Ιωάννα είπε ότι άκουσε ένα θόρυβο, αλλά δεν κατάλαβε από πού ήταν. Περιέγραψε ότι η δράστρια είχε […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΙωάννα Παλιοσπύρου: Έδωσε συνέντευξη στο σημείο της επίθεσης και συγκλόνισε
Τις συγκλονιστικές στιγμές της επίθεσης που άλλαξε για πάντα τη ζωή της περιέγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές».
Η συνέντευξη δόθηκε στο σημείο της επίθεσης, μπροστά από το ασανσέρ όπου η Ιωάννα περίμενε για να ανέβει στο γραφείο που εργαζόταν.
Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη προβλήθηκαν πλάνα με την Ιωάννα να μην φοράει την προστατευτική μάσκα.
«Περίμενα στο ασανσέρ για να ανέβω στο γραφείο. Εκείνη είχε κρυφτεί στο υπόγειο. Όλο αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση μου. Κατάλαβα αμέσως τι έγινε από την απαίσια μυρωδιά. Κάψιμο. Πόνοι. Εκείνη έφυγε τρέχοντας. Δεν την είδα εγώ. Είχε πέσει το υγρό στο μάτι
Διαβάστε το στο grtimes.gr