Σταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω»
08:52 - 29/04/2022
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να μονάσει, ενώ […]
The post Σταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Γονίδης: «Μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πολλές φορές έχει σκεφτεί να μονάσει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί να μονάσω»
Ο Σταμάτης Γονίδης, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε πως πολλές φορές έχει
To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί να μονάσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω»
«Όπως εξελίσσεται η ζωή μου, τώρα πια είναι δύσκολο. Θα ήθελα να μπαρκάρω για ένα μήνα, μου λείπει αυτό», είπε ο τραγουδιστής.
Το άρθρο Σταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΣταμάτης Γονίδης: "Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω"
"Όταν είπα ότι με τη σκέψη μετακίνησα αντικείμενα, θεωρήθηκα γραφικός, αλλά δεν είπα ψέματα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr