Σταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω»

08:52 - 29/04/2022

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να μονάσει, ενώ […] The post Σταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Γονίδης: «Μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πολλές φορές έχει σκεφτεί να μονάσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί να μονάσω»

Ο Σταμάτης Γονίδης, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε πως πολλές φορές έχει To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί να μονάσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω»

«Όπως εξελίσσεται η ζωή μου, τώρα πια είναι δύσκολο. Θα ήθελα να μπαρκάρω για ένα μήνα, μου λείπει αυτό», είπε ο τραγουδιστής. Το άρθρο Σταμάτης Γονίδης: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Σταμάτης Γονίδης: "Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω"

"Όταν είπα ότι με τη σκέψη μετακίνησα αντικείμενα, θεωρήθηκα γραφικός, αλλά δεν είπα ψέματα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο