Ο Κόντε διαψεύδει για Παρί: «Δεν μου αρέσει όταν προσπαθούν να επινοούν ειδήσεις»
21:54 - 29/04/2022
Ο Ιταλός προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε διέψευσε, σήμερα φήμες και δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα φύγει από την ομάδα της Premier League στο τέλος της σεζόν για να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, εάν απολυθεί ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.Η [...]
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κόντε διαψεύδει για Παρί: «Δεν μου αρέσει όταν προσπαθούν να επινοούν ειδήσεις»
Ο Αντόνιο Κόντε διέψευσε τα σενάρια για το μέλλον του, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Διαβάστε το στο Ο Κόντε διαψεύδει για Παρί: «Δεν μου αρέσει όταν προσπαθούν να επινοούν ειδήσεις»
Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε διέψευσε, φήμες και δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα φύγει από την ομάδα της Premier League στο τέλος της σεζόν για να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, εάν απολυθεί ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Η Παρί Σεν Ζερμέν εξασφάλισε τον τίτλο της Ligue 1, αλλά αποκλείστηκε στο Κύπελλο Γαλλίας, όπως επίσης και […]
The post Ο Κόντε διαψεύδει για Παρί: «Δεν μου αρέσει όταν προσπαθούν να επινοούν ειδήσεις» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr