#Αντόνιο Κόντε

«Βλέπει» Κόντε για τον πάγκο της η Μίλαν, «παίζει» και ο Πότερ

aek1924.gr
Όλο και πιο πιθανή φαίνεται η απομάκρυνση του Στέφανο Πιόλι από τον πάγκο της Μίλαν στο τέλος της φετινής σεζόν και η διοίκηση του συλλόγου έχει αρχίσει τις επαφές για τον αντικαταστάτη του Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, μάλιστα, οι «ροσονέρι» είναι σε επαφές με τον Αντόνιο Κόντε. Παρά το γεγονός ότι η Μίλαν έχει ανανεώσει […] The post «Βλέπει» Κόντε για τον πάγκο της η Μίλαν, «παίζει» και ο Πότερ appeared first on AEK1924.gr.
11:37 08/02/2024

«Βόμβα» στην Ιταλία: Η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με τον Κόντε για τη νέα σεζόν!

sportstonoto.gr
Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Μομπλάνο, η Μίλαν έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Αντόνιο Κόντε ώστε να αναλάβει τις τύχες των «ροσονέρι» από τη νέα σεζόν! Βόμβα στο ιταλικό ποδόσφαιρο και τη Serie A «πυροδοτεί» η Μίλαν! Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Μομπλάνο, οι «ροσονέρι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αντόνιο Κόντε ώστε να αναλάβει […]
00:46 30/01/2024

Καρέρα: «Θα επέστρεφα στη Γιουβέντους ως βοηθός του Κόντε»

aek1924.gr
Έτοιμος να επιστρέψει στο προπονητικό επιτελείο της Γιουβέντους, αν το καλοκαίρι την αναλάβει ο Αντόνιο Κόντε, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα Ο Καρέρα εμφανίστηκε σε εκπομπή στο TvPlay και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κοντέ, του οποίου επί σειρά ετών υπήρξε βοηθός, στη Γιουβέντους και απάντησε άμεσα. «Θα […] The post Καρέρα: «Θα επέστρεφα στη Γιουβέντους ως βοηθός του Κόντε» appeared first on AEK1924.gr.
22:37 20/01/2024

Ο Κόντε δεν θέλει να γυρίσει στην Ιταλία και έριξε “πόρτα” στον Ντε Λαουρέντις

pressaris.gr
Η Τορίνο διέλυσε με 3-0 τη Νάπολι στη 19η αγωνιστική της Serie A και την πλησίασε στον έναν βαθμό, αφήνοντάς την πολύ πίσω στη μάχη της τετράδας και βάζοντας στο στόχαστρο τον Βάλτερ Ματσάρι. Ήδη ο ιδιοκτήτης των παρτενοπέι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, εξετάζει την αλλαγή προπονητή, με τον Αντόνιο Κόντε να παραμένει ο Νο1 στόχος […] The post Ο Κόντε δεν θέλει να γυρίσει στην Ιταλία και έριξε “πόρτα” στον Ντε Λαουρέντις appeared first on pressaris.gr.
13:09 09/01/2024

Μίλαν: Φήμες για «φλερτ» με Αντόνιο Κόντε

Gazzetta
Επιμένουν τα ιταλικά Μέσα για την πιθανή συνεργασία Αντόνιο Κόντε με Μίλαν την επόμενη σεζόν.
14:00 07/01/2024

«Βλέπει» Τούντορ η Νάπολι μετά το «όχι» του Κόντε

aek1924.gr
Το όνομα του Ίγκορ Τούντορ… παίζει δυνατά για τον πάγκο της Νάπολι, μετά την άρνηση του Αντόνιο Κόντε Η Νάπολι ηττήθηκε φέτος για δεύτερη φορά εντός έδρας με 3-1, καθώς η Φιορεντίνα επικράτησε άνετα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και ο Ρούντι Γκαρσιά, ο οποίος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα, είναι σε δύσκολη θέση και […] The post «Βλέπει» Τούντορ η Νάπολι μετά το «όχι» του Κόντε appeared first on AEK1924.gr.
12:37 12/10/2023

Ο Κόντε δεν «ψήνεται» να αναλάβει τη Νάπολι

aek1924.gr
Ο Ιταλός προπονητής δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του αφού θέλει να περάσει χρόνο με την οικογένειά του Η Νάπολι έκανε την προσπάθειά της για τον Αντόνιο Κόντε, αφού ο ιδιοκτήτης των «Παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντι είχε απευθείας επαφή με τον Ιταλό τεχνικό, δείχνοντας πόσο πολύ τον θέλει στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ιταλίας. […] The post Ο Κόντε δεν «ψήνεται» να αναλάβει τη Νάπολι appeared first on AEK1924.gr.
10:37 12/10/2023

Νάπολι: Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τον Κόντε

Gazzetta
Η Νάπολι άνοιξε επίσημα δίαυλο επικοινωνίας με τον Αντόνιο Κόντε για τη διαδοχή του Ρούντι Γκαρσιά στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας.
18:00 11/10/2023

Ο Κόντε φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γκαρσιά στον πάγκο της Νάπολι

aek1924.gr
Το όνομα του Αντόνιο Κόντε είναι πρώτο στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές της Νάπολι Η Νάπολι ηττήθηκε φέτος για δεύτερη φορά εντός έδρας με 3-1, καθώς η Φιορεντίνα επικράτησε άνετα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και ο Ρούντι Γκαρσιά, ο οποίος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα, είναι σε δύσκολη θέση και τα ιταλικά ΜΜΕ […] The post Ο Κόντε φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γκαρσιά στον πάγκο της Νάπολι appeared first on AEK1924.gr.
11:37 10/10/2023

Ιταλία: Κοιτάζει Κόντε μετά τη... ρήτρα Ντε Λαουρέντις για Σπαλέτι

fosonline.gr
Στην περίπτωση του Αντόνιο Κόντε φέρεται να στρέφεται η ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας μετά το «μπλόκο» Ντε Λουρέντις για Σπαλέτι.
20:46 15/08/2023

Ρομέρο: «Με τον Κόντε υπήρχε κακό κλίμα στην Τότεναμ»

fosonline.gr
Στο κλίμα που υπήρχε την περασμένη σεζόν στην Τότεναμ με τον Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία αναφέρθηκε ο Κριστιάν Ρομέρο.
16:46 25/07/2023

«Η Τότεναμ κλείνει τον Άρνε Σλοτ»

filathlos.gr
«Η Τότεναμ κλείνει τον Άρνε Σλοτ» 23/05/2023 Η φετινή σεζόν εξελίχθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την Τότεναμ, η οποία βρίσκεται εκτός πρώτης 7άδας στην Premier League μία αγωνιστική πριν το φινάλε, κινδυνεύοντας σοβαρά να χάσει το... τρένο της Ευρώπης. Τα «σπιρούνια», που πορεύονται εδώ και έναν μήνα με τον υπηρεσιακό τεχνικό, Ράιαν Μέισον, μετά την απομάκρυνση του Αντόνιο Κόντε, βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα τους οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «DailyMail», η διοίκηση της Τότεναμ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον... αναμορφωτή της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ! Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, ο εκπρόσω
18:40 23/05/2023

Νάπολι: Έτοιμος να παραιτηθεί ο Σπαλέτι- Ο Κόντε σε πρώτο πλάνο

aek1924.gr
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Νάπολι σύμφωνα με την “Corriere dello Sport”, με το ίδιο μέσο να υπογραμμίζει πως ο Αντόνιο Κόντε είναι πρώτος στη λίστα των παρτενοπέι ως υποψήφιος διάδοχός του. Η Νάπολι έγραψε ιστορία τη φετινή σεζόν κατακτώντας την κορυφή μετά από 33 χρόνια απουσίας από αυτή και ο […] The post Νάπολι: Έτοιμος να παραιτηθεί ο Σπαλέτι- Ο Κόντε σε πρώτο πλάνο appeared first on AEK1924.gr.
14:16 19/05/2023

ΜΠΑΜ: Φεύγει απ’ τη Νάπολι ο Σπαλέτι

aek1924.gr
Την απόφαση να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από τη Νάπολι έχει πάρει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον Αντόνιο Κόντε, να μοιάζει ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει. Ανατροπή δεδομένων και κοντά στην έξοδο από τη Νάπολι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι! Οι «παρτενοπέι» με τον Ιταλό τεχνικό έφτιαξαν μια απίστευτη ομάδα, κατέκτησαν την κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά από 33 […] The post ΜΠΑΜ: Φεύγει απ’ τη Νάπολι ο Σπαλέτι appeared first on AEK1924.gr.
12:24 19/05/2023

«Βόμβα» της Corriere dello Sport: «Παραιτείται από τη Νάπολι ο Σπαλέτι»!

filathlos.gr
«Βόμβα» της Corriere dello Sport: «Παραιτείται από τη Νάπολι ο Σπαλέτι»! 19/05/2023 Η Νάπολι ζει μία ονειρεμένη σεζόν, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά έπειτα από 33 χρόνια, αλλά ήδη τα πρώτα «σύννεφα» έχουν εμφανιστεί πάνω από το «Ντιέγκο Μαραντόνα», καθώς ο «αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση και έχει αποφασίσει να παραιτηθεί! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport» ο 64χρονος τεχνικός, ο οποίος είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2021 με τη Νάπολι με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, διαφώνησε με τον πρόεδρο των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαου
12:04 19/05/2023

Τότεναμ: Ναυάγιο με Νάγκελσμαν, ο Ποστέκογλου μεταξύ των υποψηφίων

aek1924.gr
Η περίπτωση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν θα προχωρήσει στην Τότεναμ, καθώς οι προτεραιότητες των δύο πλευρών ήταν διαφορετικές τουλάχιστον την παρούσα στιγμή. Ο Άγγελος Ποστέκογλου μεταξύ των υποψηφίων να αναλάβει τα “σπιρούνια”. Η Τότεναμ είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την απόλυση του Αντόνιο Κόντε τον περασμένο Μάρτιο. Οι Λονδρέζοι ξεχώρισαν την περίπτωση του Γιούλιαν Νάγκελεσμαν, για […] The post Τότεναμ: Ναυάγιο με Νάγκελσμαν, ο Ποστέκογλου μεταξύ των υποψηφίων appeared first on AEK1924.gr.
14:28 13/05/2023

Στρέφεται στον Αμορίμ η Τότεναμ

aek1924.gr
Νέος υποψήφιος για τον πάγκο της Τότεναμ Ο Αντόνιο Κόντε απολύθηκε από τη διοίκηση της Τότεναμ, καθώς η αγγλική ομάδα παρουσιάζει μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα στη διαδρομή της τη φετινή σεζόν στη Premier League. Ο Ιταλός τεχνικός είδε την πόρτα της εξόδου και για την αντικατάσταση του η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ξεκίνησε επαφές με τον Τζούλιαν […] The post Στρέφεται στον Αμορίμ η Τότεναμ appeared first on AEK1924.gr.
10:52 05/05/2023

«Άναψε» φωτιές ο Αντόνιο Κόντε – Σενάρια για να αναλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν!

sportime.gr
Το ταξίδι του Αντόνιο Κόντε στο Παρίσι ήταν αρκετό για να «γεννήσει» φήμες για το προπονητικό του μέλλον! Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.
22:24 02/05/2023

«Τελειώνει» και τον Στελίνι η Τότεναμ

filathlos.gr
«Τελειώνει» και τον Στελίνι η Τότεναμ 24/04/2023 Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Τότεναμ το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από την τεχνική ηγεσία. Οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να πορευτούν με τον Κριστιάν Στελίνι ως υπηρεσιακό τεχνικό μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά η χθεσινή «εξάρα» από την Νιούκαστλ μάλλον θα αλλάξει τα δεδομένα. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Στελίνι είναι πολύ πιθανό να απολυθεί και αυτός μετά από αυτή την ταπεινωτική ήττα (6-1), με τα «σπιρούνια» να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, με τον Ράιαν Μέισον, ο οποίος εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή, να είναι ο επικρατέστερος για
17:36 24/04/2023

Στην πόρτα της εξόδου από την Τότεναμ και ο Στελίνι

aek1924.gr
Κοντά στην πόρτα της εξόδου και ο υπηρεσιακός προπονητής της Τότεναμ, Κρίστιαν Στελίνι, μετά την «εξάρα» από τη Νιουκάστλ. Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Τότεναμ το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από την τεχνική ηγεσία. Οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να πορευτούν με τον Κριστιάν Στελίνι ως υπηρεσιακό τεχνικό […] The post Στην πόρτα της εξόδου από την Τότεναμ και ο Στελίνι appeared first on AEK1924.gr.
17:14 24/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load