Συγκλόνισε η Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου»
16:10 - 30/04/2022
Τη δική της προσωπική ιστορία αποφάσισε να μοιραστεί σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Όλα γκουντ» η Ναταλί Κάκκαβα. Η παρουσιάστρια […]
The post Συγκλόνισε η Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου»
«Υπήρχε το στίγμα “η κόρη της τρελής”, “η κόρη του αλκοολικού”, “η κόρη του ψυχασθενούς”, “η κόρη αυτού που πηγαίνει στα ιδρύματα”» , εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια.
Διαβάστε το στο Ναταλί Κάκκαβα: Ακόμα και σε σχέσεις που έκανα, το έκρυβα το παρελθόν μου - Ντρεπόμουν για τους γονείς μου
«Αυτό που με είχε στιγματίσει είναι το τι θα πει ο κόσμος», αποκάλυψε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για τους γονείς μου»
Η Ναταλί Κάκκαβα, προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή «Όλα Γκουντ»,.
Διαβάστε το στο thebest.grΝαταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, το έκρυβα ακόμα και από παλιότερους συντρόφους μου»
Σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», το μεσημέρι του
To άρθρο Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, το έκρυβα ακόμα και από παλιότερους συντρόφους μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλόνισε η Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου»
«Αυτή την ενοχή την κουβάλαγα πολλά χρόνια στη ζωή μου»
Διαβάστε το στο e-daily.grΝαταλί Κάκκαβα: «Έκρυβα το παρελθόν μου, ντρεπόμουν και φοβόμουν»
Την καρδιά της «άνοιξε» το μεσημέρι του Σαββάτου (30/4) η Ναταλί Κάκκαβα. Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, «Όλα Γκουντ», αναφέρθηκε συγκινημένη στα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε και αποκάλυψε ότι έκρυβε το παρελθόν της γιατί ντρεπόταν για αυτό. Είπε συγκεκριμένα: «Αυτό που με είχε στιγματίσει είναι το τι θα πει ο […]
Διαβάστε το στο dete.grΝαταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου»
«Αυτή την ενοχή την κουβάλαγα πολλά χρόνια στη ζωή μου και προσπαθούσα να παρουσιάσω χαρούμενο τον εαυτό μου, αλλά μέσα μου πονούσα»
Διαβάστε το στο patrasevents.grΝαταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου»
Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου» «Υπήρχε το στίγμα “η κόρη της τρελής”, “η κόρη του αλκοολικού”, “η κόρη του ψυχασθενούς”, “η κόρη αυτού που πηγαίνει στα ιδρύματα”» , εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια. Η Ναταλί Κάκκαβα, προχώρησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση. Η παρουσιάστρια της εκπομπής […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr