Ναταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου εξαναγκάστηκε να με κάνει στα 19 της χωρίς να θέλει παιδί»
22:26 - 30/04/2022
Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα με αφορμή την […]
The post Ναταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου εξαναγκάστηκε να με κάνει στα 19 της χωρίς να θέλει παιδί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου με έκανε στα 19, χωρίς να θέλει να κάνει παιδί»
«Μου αρέσει να έχω κάποιον αλλά δεν τον χρειάζομαι οπωσδήποτε για να είμαι ευτυχισμένη», λέει η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου εξαναγκάστηκε να με κάνει στα 19 της χωρίς να θέλει παιδί»
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Hello η Ναταλία Γερμανού με αφορμή την επιτυχημένη πορεία της εκπομπής «Καλύτερα δε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝαταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου «εξαναγκάστηκε» να με κάνει στα 19 της χωρίς να θέλει να αποκτήσει παιδί»
Ναταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου «εξαναγκάστηκε» να με κάνει στα 19 της χωρίς να θέλει να αποκτήσει παιδί» Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μίλησε για την πορεία της εκπομπής της, την προσωπική της ζωή, την μητέρα της και την συντροφικότητα. Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και την απόφαση να μην κάνει […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr“Λύγισε” η Ναταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου αναγκάστηκε να με γεννήσει στα 19 της. Δεν ήθελε να κάνει παιδί»
Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», αναφέρθηκε στην πορεία της εκπομπής της, [...]
The post “Λύγισε” η Ναταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου αναγκάστηκε να με γεννήσει στα 19 της. Δεν ήθελε να κάνει παιδί» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr