Θεσσαλονίκη-Εργατική Πρωτομαγιά: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις ΕΚΘ και ΠΑΜΕ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

11:24 - 01/05/2022

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα συγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Από τις 10:30 άρχισαν να συγκεντρώνονται εργαζόμενοι και εκπρόσωποι σωματείω, μέλη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ αργότερα αναμένεται να γίνουν ομιλίες από τους εκπροσώπους της διοίκησης του ΕΚΘ και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Εργάτη. Στα μηνύματα της σημερινής ημέρας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Χάρης Κυπριανίδης https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1xD4WUEbxjXwGBy9JQtv8TqU5rrtb3L1hIs2phpvVI4_VQF5Oy5ucMIjA&v=JBlI2h79orU&feature=youtu.be Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους εργαζ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Πρωτομαγιά με πορείες και συγκεντρώσεις – Η αναπαράσταση που κέντρισε τα βλέμματα

Με συγκεντρώσεις και πορείες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά και διαδήλωσαν για τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις της εργατικής τάξης. Στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις συμμετείχαν, επίσης, νεολαίοι, φοιτητές, μέλη κομμάτων, φορέων και κινήσεων, συνταξιούχοι και απλοί πολίτες. “Τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων, όσων πάλεψαν για έχουμε εμείς δικαιώματα” τόνισε ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Πρωτομαγιά με πορείες και συγκεντρώσεις – Η αναπαράσταση που κέντρισε τα βλέμματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)