Η Δούκισσα Νομικού εξομολογείται για τον Θέμο Αναστασιάδη – «Είχα σοκαριστεί, μου λείπει»
08:30 - 09/01/2020
Τη Δούκισσα Νομικού φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show”. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε και για τον […]
The post Η Δούκισσα Νομικού εξομολογείται για τον Θέμο Αναστασιάδη – «Είχα σοκαριστεί, μου λείπει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δούκισσα Νομικού: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Θέμο Αναστασιάδη - «Μου λείπει»
«Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ» είπε για την είδηση του θανάτου του Θέμου η γνωστή παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Δούκισσα Νομικού: Η εξομολόγηση για τον Θέμο Αναστασιάδη – «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Μου λείπει…» [video]
Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού για τον Θέμο Αναστασιάδη.
The post Δούκισσα Νομικού: Η εξομολόγηση για τον Θέμο Αναστασιάδη – «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Μου λείπει…» [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΔούκισσα Νομικού για τον Θέμο Αναστασιάδη: «Θα είναι σαν να προδίδω αυτό που είχαμε ζήσει» (video)
Η Δούκισσα Νομικού ήτανε καλεσμένη στο “The 2night Show” και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Δούκισσα Νομικού για τον Θέμο Αναστασιάδη: «Θα είναι σαν να προδίδω αυτό που είχαμε ζήσει» (video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΗ Δούκισσα Νομικού για τον Θέμο Αναστασιάδη: «Είχα σοκαριστεί, μου λείπει» (video)
«Πολύ δύσκολα θα έκανα ξανά μια παρόμοια εκπομπή»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr