Η ανάρτηση του Κοβάσεβιτς μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του
08:54 - 09/01/2020
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς χαρακτήρισε φρικτό γεγονός που σόκαρε τον ίδιο και την οικογένειά του τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε και εξέφρασε την ελπίδα πως η δικαιοσύνη και η αστυνομία θα κάνουν καλά τη δουλειά τους.
ΟΣέρβος ανέβασε δύο φωτογραφίες με την οικογένειά του στο instagram και
Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Δεν έχω και δεν είχα εχθρούς...» - Το πρώτο μήνυμα του Κοβάσεβιτς μετά τη δολοφονική επίθεση
Σοκαρισμένος από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, παραμένει ο πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς...
The post «Δεν έχω και δεν είχα εχθρούς...» - Το πρώτο μήνυμα του Κοβάσεβιτς μετά τη δολοφονική επίθεση appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤο πρώτο μήνυμα του Κοβάσεβιτς μετά τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του
Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, στο πρώτο μήνυμά του μετά την εις βάρος του απόπειρα δολοφονίας, εξέφρασε τη_
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΤο μήνυμα του Κοβάσεβιτς μετά την επίθεση (photos)
Μέσω Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Διαβάστε το στο onsports.grΗ πρώτη ανάρτηση του Κοβάσεβιτς μετά τη φονική ενέδρα στη Γλυφάδα
Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο η δολοφονική επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακού έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την τρομακτική περιπέτεια που είχε. Στο ποστάρισμά του ο Κοβάσεβιτς αναφέρει ότι: «Πρώτα από όλα θέλω να όλους μου τους φίλους και όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν […]
The post Η πρώτη ανάρτηση του Κοβάσεβιτς μετά τη φονική ενέδρα στη Γλυφάδα appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΝτάρκο Κοβάσεβιτς: Το πρώτο μήνυμα του Σέρβου μετά τη δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του [pic]
Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Δύο ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέβασε το πρώτο προσωπικό του μήνυμα στο Instagram.
Διαβάστε το στο pagenews.gr