Eurovision 2022: Βίντεο από την πρώτη πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη- Η θέση της στα στοιχήματα

08:28 - 02/05/2022

Την πρώτη της πρόβα πραγματοποίησε το μεσημέρι της 1ης Μαΐου η Αμάντα Γεωργιάδη στο Pala Olympico στο Τορίνο, όπου θα διεξαχθεί ο 66ος διαγωνισμός της...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Eurovision 2022: Αυτό είναι το βίντεο από την πρώτη επίσημη πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη

Το μεγάλο ταξίδι άρχισε. Η καρδιά της 66ης Eurovision «χτυπάει» στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορίνο, όπου οι προετοιμασίες είναι...

Διαβάστε το στο Zougla

Eurovision 2022: Εντυπωσιακές εικόνες από την πρώτα πρόβα της ελληνικής συμμετοχής

Η Αμάντα Γεωργιάδη ανέβηκε το απόγευμα της Κυριακής για την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision 2022.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Eurovision 2022: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Αμάντα Γεωργιάδη στην πρώτη της πρόβα

Tην πρώτη της πρόβα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής (1/5) η Αμάντα Γεωργιάδη, στο Pala Olympico στο Τορίνο. Η 24χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision και ανυπομονεί για τον πρώτο ημιτελικό. Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Tik Tok, φαίνεται η νεαρή να ανεβαίνει στη σκηνή φορώντας […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»