«Καρφί» Μουρίνιο για Λάτσιο: «Είμαι 22 χρόνια στο ποδόσφαιρο κι ακόμα νικούν ομάδες με γκολ οφσάιντ»
12:16 - 02/05/2022
Σαφή υπονοούμενα εναντίον της Λάτσιο άφησε ο Ζοσέ Μουρίνιο! Στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της Ρόμα με την Μπολόνια (0-0), ο «εκλεκτός» δεν αναφέρθηκε μόνο στη δική του ομάδα. Με αφορμή λοιπόν το γεγονός ότι πλέον οι αιώνιοι αντίπαλοι της Ρώμης συγκατοικούν στην 5η θέση και για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ένα αντικανονικό γκολ […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μουρίνιο: “Είμαι 22 χρόνια στην προπονητική, αλλά ακόμα μια ομάδα μπορεί να κερδίζει με γκολ οφσάιντ”
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν έξαλλος με το γεγονός ότι μέτρησε γκολ οφσάιντ της Λάτσιο στον αγώνα με την Σπέτσια, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του μετά τη λήξη του αγώνα με την Μπολόνια, στην οποία οι Ρωμαίοι κόλλησαν στο μηδέν. Ο Ζοζέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λευκή ισοπαλία της Ρόμα με την Μπολόνια στο Ολίμπικο, αναφέρθηκε […]
The post Μουρίνιο: “Είμαι 22 χρόνια στην προπονητική, αλλά ακόμα μια ομάδα μπορεί να κερδίζει με γκολ οφσάιντ” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr