Γιάννης Σαββιδάκης για «Της Ελλάδος τα παιδιά»: Θα έπρεπε να είχε συνεχιστεί η σειρά

12:30 - 02/05/2022

Ο τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για την καριέρα του, την συμμετοχή του σε επιτυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και για το ενδεχόμενο μίας παρουσίασης εκπομπής. Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε για την επαφή του με το κοινό και τη συμμετοχή του στη Eurovision. «Η πρώτη μου επαφή με το ευρύ κοινό ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Σαββιδάκης για «Της Ελλάδος τα παιδιά»: Θα έπρεπε να είχε συνεχιστεί η σειρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Σαββιδάκης για τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»: «Έρχονταν με τις σακούλες τα γράμματα των θαυμαστριών»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη δημοφιλή σειρά, τον θαυμασμό του κοινού και τη συμμετοχή του στη Eurovision

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Σαββιδάκης για «Της Ελλάδος τα παιδιά»: Θα έπρεπε να είχε συνεχιστεί η σειρά

Μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για την καριέρα του, την συμμετοχή του σε επιτυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και για το ενδεχόμενο μίας παρουσίασης εκπομπής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου: Δείτε όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Μόντε Μόρις: «Μίλησα με τον Ναν για τον Ολυμπιακό, ο Μπαρτζώκας μου ζήτησε να έχω παρόμοιο ρόλο με αυτόν του Ντένβερ»

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Για τη νίκη κορυφής στο Περιστέρι οι Θεσσαλονικείς

Αυστραλία: Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ – Πληροφορίες για πολλά θύματα

Στεγαστική κρίση: «Φρένο» στο ράλι ενοικίων και φόροι στη βραχυχρόνια μίσθωση – 75 συστάσεις για το ευρωπαϊκό σχέδιο προσιτής κατοικίας

Εορταστικό ωράριο 2025: Ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά – Τι ώρα κλείνουν