Μπακασέτας: «Μου έλεγαν ότι χρωστάω έναν τίτλο στην Τραμπζονσπόρ»

22:54 - 02/05/2022

Μπακασέτας: «Μου έλεγαν ότι χρωστάω έναν τίτλο στην Τραμπζονσπόρ» 02/05/2022 Σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ στην Τουρκία έστειλε μέσω social media o Τάσος Μπακασέτας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με ανάρτησή του του Instagram θυμήθηκε ένα γκολ που είχε πετύχει προ διετίας κόντρα στην Τράμπζονσπορ και της είχε στερήσει τον τίτλο. Υποστήριξε ότι ξεχρέωσε και έστειλε μήνυμά για την κατάκτηση του Κυπέλλου. «Ο τίτλος είναι η ευτυχής κατάληξη μιας ιστορίας που ξεκίνησε με ένα γκολ που πέτυχα ως παίκτης της Αλάνια πριν δύο χρόνια. Ένα γκολ που κόστισε στην Τραμπζονσπόρ τον τίτλο και προκάλεσε στενοχώρια. Όταν ήρθα, όλοι μου έδειξαν αγάπη, αλλά μου έλεγαν ότι

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακασέτας: «Όταν ήρθα στον σύλλογο μου έλεγαν ότι χρωστάω έναν τίτλο στην Τράμπζονσπορ» (Pic)

Ο Τάσος Μπακασέτας γράφει για την… υποχρέωση που είχε από τη μέρα που έγινε ποδοσφαιριστής της Τράμπζονσπορ.

Διαβάστε το στο

Εξόφλησε ένα… χρέος ο Μπακασέτας: «Όταν ήρθα μου έλεγαν ότι χρωστάω έναν τίτλο στην Τραμπζονσπόρ»

Ο Τάσος Μπακασέτας έκλεισε μια… υπόθεση για την Τραμπζονσπόρ με τον καλύτερο τρόπο.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μπακασέτας: Μου έλεγαν ότι χρωστάω έναν τίτλο στην Τραμπζονσπόρ

Σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ στην Τουρκία έστειλε μέσω social media o Τάσος Μπακασέτας.

Διαβάστε το στο real.gr

Μπακασέτας: «Μου έλεγαν ότι χρωστάω έναν τίτλο στην Τράμπζον, η υπόθεση έκλεισε!»

Σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ στην Τουρκία έστειλε μέσω social media o Τάσος Μπακασέτας Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με ανάρτησή του του Instagram θυμήθηκε ένα γκολ που είχε πετύχει προ διετίας κόντρα στην Τράμπζονσπορ και της είχε στερήσει τον τίτλο. Υποστήριξε ότι ξεχρέωσε και έστειλε μήνυμά για την κατάκτηση του Κυπέλλου. «Ο τίτλος είναι η […] The post Μπακασέτας: «Μου έλεγαν ότι χρωστάω έναν τίτλο στην Τράμπζον, η υπόθεση έκλεισε!» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μπακασέτας: «Είχε στερήσει έναν τίτλο στην Τραμπζονσπόρ και τον επέστρεψα...»

Ακόμη πανηγυρίζουν στην Τραπεζούντα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Τραμπζονσπόρ μετά από 38 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)