#Τάσος Μπακασέτας

Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας για πρώτη φορά αντίπαλος της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

in.gr
Ο Τάσος Μπακασέτας θα βρεθεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ΑΕΚ στην «Opap Arena», σε ένα πολύ ιδιαίτερο για εκείνον παιχνίδι.
14:02 24/04/2024

Μπακασέτας: «Ντροπή! Διεθνής έψαχνε τις αντιβιώσεις των παιδιών του για παράνομη ουσία»

onsports.gr
Χείμαρρος ο Τάσος Μπακασέτας για το υποτιθέμενο κρούσμα ντόπινγκ στην…
11:17 22/04/2024

Τρία ξεχωριστά ορόσημα ο Παναθηναϊκός με το 5-0 στη Λαμία

filathlos.gr
Τρία ξεχωριστά ορόσημα ο Παναθηναϊκός με το 5-0 στη Λαμία 22/04/2024 Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Λαμία, όπου επικράτησε της τοπικής και ομώνυμης ομάδας με 5-0 για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League 1. Μετά το 3-1 στη Λεωφόρο, όπου οι πράσινοι έφτασαν την 1.300ή νίκη τους στην Α’ Εθνική/Super League 1, χθες λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν το ρεκόρ ευρύτερης νίκης στην κορυφαία κατηγορία. Κάπως έτσι, «άντεξε» το 6-0 που έχει το τριφύλλι τρεις φορές εκτός έδρας, αλλά εντός Λεκανοπεδίου Αττικής. Συγκεκριμένα, η πρώτη φορά ήταν στις 11 Μαΐου 1969 με αντίπαλο τον Εθνικό και οι άλλες δύο ήταν κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στι
10:48 22/04/2024

Μπακασέτας: «Ντροπή να σπιλώνουν έτσι τα ονόματα ποδοσφαιριστών» (video)

thessports.gr
Για το θέμα που ξέσπασε με ντοπέ παίκτη της Εθνικής μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας.   Aναλυτικά τα όσα είπε:  Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας: «Θα αρχίσω ανάποδα, θελω να αφιερώσω τη νίκη στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου που έχασε τον αδερφό του. Ειναι παντα δίπλα μας, περασε κάποιες […]
19:53 21/04/2024

Μπακασέτας: «Δεν ξέρω πως θα είναι να παίζω κόντρα στην ΑΕΚ»

aek1924.gr
Οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα για το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο Τη νίκη επί της ΑΕΚ έθεσε ως μοναδικό στόχο, ο μέσος του Παναθηναϊκού, Τάσος Μπακασέτας, στο Match Programme της ΠΑΕ, ενόψει του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs. O αρχηγός της Εθνικής, τόνισε ότι «τριφύλλι» μετά την ήττα από τον […] The post Μπακασέτας: «Δεν ξέρω πως θα είναι να παίζω κόντρα στην ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.
20:37 03/04/2024

Μπακασέτας η επανεμφάνιση! Ανέβηκε ηχητικό από ομιλία! Έλεος

sportime.gr
Ο Τάσος Μπακασέτας είναι αναμφίβολα ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας αλλά ο τρόπος που επιχειρείται να φτιαχτεί το προφίλ του προκαλεί σχόλια Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.
19:46 28/03/2024

Βγήκε μπροστά ο Τάσος Μπακασέτας

onsports.gr
Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας με τοποθέτησή του παραδέχτηκε τη…
21:17 27/03/2024

Μαμαρντασβίλι: «Ήξερα που θα σουτάρει το πέναλτι ο Μπακασέτας»

real.gr
Ο τερματοφύλακας της εθνικής Γεωργίας, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι αποκάλυψε πως γνώριζε σε ποια γωνία θα εκτελέσει το πρώτο πέναλτι της Εθνικής, ο Τάσος Μπακασέτας.
21:09 27/03/2024

Μπακασέτας: «Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε για επιστροφή σε μεγάλη διοργάνωση»

Gazzetta
Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Τάσος Μπακασέτας με ανάρτησή του στα social media έστειλε μήνυμα ανασύνταξης μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία.
20:00 27/03/2024

Μπακασέτας: «Όλοι στην Εθνική γνωρίζουν τι δυσκολίες έχουμε περάσει για να βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο»

agrinionews.gr
Ο Τάσος Μπακασέτας εκπροσώπησε τους Έλληνες διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο τελικό της Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία (Τρίτη 26/3. 19:00) με φόντο την πρόκριση στα τελικά του EURO. Αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι εδώ αλλά και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τιφλίδας. Κόντρα στο Καζακστάν πετύχατε μία σημαντική νίκη. Ποιο είναι το σενάριο που θεωρείτε πιο πιθανό για το ματς κόντρα στην Γεωργία; Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Μπήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι σημαντικό το γρήγορο γκολ. Δεν μου αρέσει να κάνω σενάρια για τα παιχνίδια, θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό. Θεωρείτε πως η Ελλάδ
18:46 25/03/2024

Μπακασέτας: «Στους τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί»

aek1924.gr
Για τον τελικό της Ελλάδας με την Γεωργία στην Τιφλίδα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς ο Τάσος Μπακασέτας, με τον αρχηγό της Εθνικής να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει φαβορί. Έτοιμη για τον τελικό κόντρα στη Γεωργία (26/03 19:00) είναι η Ελλάδα, με τον Τάσο Μπακασέτα να μιλά εκ μέρους των παικτών στην καθιερωμένη […] The post Μπακασέτας: «Στους τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί» appeared first on AEK1924.gr.
17:37 25/03/2024

Μπακασέτας: «Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε αυτό το παιχνίδι»

aek1924.gr
Στην θέληση και το πάθος που έβγαλαν οι Έλληνες διεθνείς μετά την άνετη επικράτηση επί του Καζακστάν, στάθηκε ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε αυτό το παιχνίδι, παίξαμε χωρίς φόβο, με πάρα πολύ πάθος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο […] The post Μπακασέτας: «Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε αυτό το παιχνίδι» appeared first on AEK1924.gr.
00:37 22/03/2024

Μπακασέτας: «Ότι είχα να δώσω στην ΑΕΚ το έδωσα, μονόδρομος τότε η αποχώρηση μου»

aek1924.gr
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και νυν του Παναθηναϊκού, Τάσος Μπακασέτας, παραχωρώντας συνέντευξη σε πολιτική εφημερίδα, μίλησε γι’ όλους και γι’ όλα, κάνοντας αναφορά και στην Ένωση, αλλά και για τον τρόπο που έφυγε. «Μονόδρομος» χαρακτήρισε ο Τάσος Μπακασέτας, την αποχώρηση του απ’ την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 για την Αλάνιασπορ, προσθέτοντας ότι ο […] The post Μπακασέτας: «Ότι είχα να δώσω στην ΑΕΚ το έδωσα, μονόδρομος τότε η αποχώρηση μου» appeared first on AEK1924.gr.
13:37 13/03/2024

Κυριακή 10/3 με την «Καθημερινή»: «Γαστρονόμος», «Κ»

neolaia.gr
ε τον «Γαστρονόμο» Μαρτίου, θα νηστέψουμε όλη τη Σαρακοστή, αλλά σωστά! Με ένα πλήρες διατροφολόγιο ανά εβδομάδα, 100 νηστίσιμες συνταγές για όλα τα γεύματα της ημέρας και συμβουλές για σωστούς συνδυασμούς από γιατρούς και διατροφολόγους. Θα το τολμήσετε; Και στο περιοδικό «Κ» αυτής της Κυριακής, ο Τάσος Μπακασέτας λίγες ημέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα με το Καζακστάν, μιλάει […]
14:46 08/03/2024

«Χάνει» και Πέρεθ ο Παναθηναϊκός

thessports.gr
Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν Τάισον Φρέντα και Τάσος Μπακασέτας, για τη μεταξύ τους αψιμαχία στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με 1-0 για την πρόκριση στον τελικό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει έφεση για την τιμωρία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, με την ελπίδα να αγωνιστεί κανονικά στον… τελικό πρόκρισης στην Λεωφόρο. […]
14:53 16/02/2024

Τάσος Μπακασέτας: Ο Παναθηναϊκός καταθέτει έφεση για την ποινή του ποδοσφαιριστή και ζητάει άμεση εκδίκαση

Newsit
Ο Τάσος Μπακασέτας -όπως και ο Τάισον του ΠΑΟΚ- τιμωρήθηκε με ποινή δυο αγωνιστικών, αλλά ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ρίξει την ποινή του παίκτη του. Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας να μειωθεί η ποινή δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Τάσο Μπακασέτα για την αποβολή του στον προχθεσινό (14.02.2024) ... Περισσότερα To άρθρο Τάσος Μπακασέτας: Ο Παναθηναϊκός καταθέτει έφεση για την ποινή του ποδοσφαιριστή και ζητάει άμεση εκδίκαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 16/02/2024

Δύο αγωνιστικές σε Τάισον, Μπακασέτα – Ποια παιχνίδια χάνουν

thessports.gr
Οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές για την αψιμαχία τους στον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Οι δύο ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ με δύο αγωνιστικές και έτσι εκτός από τα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος (ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός με […]
13:53 16/02/2024

Μπακασέτας: «Συγνώμη για την αποβολή μου, ατυχής η στοχευμένη σύνδεση μιας αψιμαχίας με την Εθνική»

aek1924.gr
Ο Τάσος Μπακασέτας θέλησε να απολογηθεί δημόσια για το επεισόδιο με τον Τάισον στον ημιτελικό του Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το οποίο οδήγησε στην αποβολή του. Λίγο μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ο Τάσος Μπακασέτας «ανέβασε» ένα InstaStory στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ζητώντας συγγνώμη […] The post Μπακασέτας: «Συγνώμη για την αποβολή μου, ατυχής η στοχευμένη σύνδεση μιας αψιμαχίας με την Εθνική» appeared first on AEK1924.gr.
10:37 15/02/2024

Θέατρο ο Τάσος Μπακασέτας; Κρίμα…

sportime.gr
Ο Τάσος Μπακασέτας είχε μια άτυχη στιγμή στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θέατρο ο Έλληνας μεσοεπιθετικός; Κι όμως… Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
22:46 14/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load