Εργασίες κοπής πρασίνου από σήμερα στην ΕΟ 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας
07:26 - 03/05/2022
Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 3 Μαΐου έως και το Σάββατο 7 Μαΐου 2022.
Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας στα εξής σημεία:
-δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από τη γέφυρα Δενδροποτάμου (Χ.Θ. 3+500) έως τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου (Χ.Θ. 52+900) από την Τρίτη 3 Μαΐου έως την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022.
-επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου Σίνδου και του ισόπεδου κόμβου Αγίου Αθανασίου, με
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΠΑΟΚ: Αγόρασε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη ο Τσόλακ
Ο Αντόνιο Τσόλακ του ΠΑΟΚ έδειξε πως επιθυμεί την μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα καθώς αγόρασε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη με την σύντροφό του.
Διαβάστε το στο fosonline.gr