Πέτρος Λαγούτης: «Γύρναγα από τη δουλειά και έπιασα τον κλέφτη μέσα στο αμάξι μου»

15:04 - 03/05/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης την Τρίτη 3/5. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ To άρθρο Πέτρος Λαγούτης: «Γύρναγα από τη δουλειά και έπιασα τον κλέφτη μέσα στο αμάξι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Λαγούτης: Βρήκα τον κλέφτη μέσα στο αυτοκίνητό μου

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον γνωστό ηθοποιό καθώς επέστρεφε από την δουλειά του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Πέτρος Λαγούτης: Όταν έπιασε στα πράσα τον κλέφτη του αμαξιού του – Απίστευτο story

Στην «Κυψέλη» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3/5 ο Πέτρος Λαγούτης και περιέγραψε ένα απίστευτο σκηνικό που βίωσε πριν μερικά χρόνια στον Λυκαβηττό, όπου παραλίγο να του κλέψουν το αμάξι! Συγκεκριμένα, μετά τη δουλειά του, καθώς πλησίαζε στο αυτοκίνητό του, είδε έναν άγνωστο μέσα σε αυτό. Παρόλα αυτά, το χειρίστηκε με ψυχραιμία. Τζέντλεμαν ο κλέφτης, […] The post Πέτρος Λαγούτης: Όταν έπιασε στα πράσα τον κλέφτη του αμαξιού του – Απίστευτο story appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της