Η Μαρία Αντωνά απαντά στον Τάκη Καραγκούνια για τον Άρη Σοϊλέδη

11:34 - 04/05/2022

Όσα συμβαίνουν στα τελευταία επεισόδια του Survivor έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των τηλεοπτικών εκπομπών. Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Τάκης […] The post Η Μαρία Αντωνά απαντά στον Τάκη Καραγκούνια για τον Άρη Σοϊλέδη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Μαρία Αντωνά για Τάκη Καραγκούνια - Που ξέρει πόσα κιλά ήταν ο Άρης, ζυγαριά είναι;

«Και εγώ έχω δικαίωμα να μην θέλω να αναφέρεται το όνομα μου στο παιχνίδι, αλλά βλέπω ότι δεν το σέβεται κανείς. Συνεχίζουν εκεί κάθε μέρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο

Μαρία Αντωνά: Απαντά στον Τάκη Καραγκούνια για τον Άρη Σοϊλέδη

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε άγρια κατά του Άρη Σοϊλέδη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε και «τιποτένιο κλέφτη». Τα σχετικά αποσπάσματα προβλήθηκαν στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και η Μαρία Αντωνά έδωσε την δική της απάντηση. Από την πρώτη μέρα που πήγε ο Άρης είναι πρόβλημα για τον Τάκη. Λογικό είναι να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor: Έξαλλη η Μαρία Αντωνά με Τάκη Καραγκούνια για Σοϊλέδη

«Από την πρώτη μέρα που πήγε ο Άρης είναι πρόβλημα για τον Τάκη»

Διαβάστε το στο news.gr

Survivor: Η Μαρία Αντωνά δικάζει ξανά τον Τάκη Καραγκούνια – Δεν θέλω να αναφέρεται το όνομά μου

Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά κατά του Τάκη για τα όσα είπε για τον Άρη! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Η Μαρία Αντωνά απαντά στον Τάκη Καραγκούνια για τον Άρη Σοϊλέδη

Όσα συμβαίνουν στα τελευταία επεισόδια του Survivor έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των τηλεοπτικών εκπομπών. Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε άγρια κατά του Άρη Σοϊλέδη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε και «τιποτένιο κλέφτη». Τα σχετικά αποσπάσματα προβλήθηκαν στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και η Μαρία Αντωνά δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει… «Πού […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μαρία Αντωνά - Απαντά στον Τάκη Καραγκούνια για τον Άρη Σοϊλέδη

"Πού υπήρξε ρουφιάνος και έλεγε αυτά τα πράγματα;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Survivor: Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά και απάντησε στον Τάκη Καραγκούνια

Η Μαρία Αντωνά δεν «μάσησε» τα λόγια της μετά το ξέσπασμα του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor. «Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης. Το μόνο που έκανες ήταν να έχεις επικοινωνία με το τηλέφωνο κάποιου που το είχες βρει και να έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Και αυτό, όχι για να λες σ’ αγαπώ στη γυναίκα του […] The post Survivor: Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά και απάντησε στον Τάκη Καραγκούνια appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Survivor Ελλάδας – Μαρία Αντωνά: Απαντά στον Τάκη Καραγκούνια για το ξέσπασμα στον Άρη Σοϊλέδη

Στο χθεσινό (Τρίτη 4/5) επεισόδιο του Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε για την επικοινωνία του Γιώργου Ταλάντσεβ και του Άρη Σοϊλέδη με τον έξω κόσμο -πράγμα όντως παράνομο για τους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης-, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, τον ποδοσφαιριστή «τιποτένιο κλέφτη». Το πρωί της Τετάρτης 4/5, το επίμαχο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος […] The post Survivor Ελλάδας – Μαρία Αντωνά: Απαντά στον Τάκη Καραγκούνια για το ξέσπασμα στον Άρη Σοϊλέδη appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο