Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ζήνα με έκανε κεντρική παρουσιάστρια»

12:22 - 04/05/2022

Καλεσμένο τον Πέτρο Κουσουλό είχε στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινμούργιου. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, αλλά και για τις εξελίξεις που θα δούμε πάνω στον θάνατο της Ίριδας. Ο Πέτρος Κουσουλός είναι και συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ζήνα με έκανε κεντρική παρουσιάστρια» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ζήνα Κουτσελίνη με έκανε κεντρική παρουσιάστρια, μου έβαζε μουσική για ηρεμήσω… » (vid)

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε στη σχέση και τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθεια με τη Ζήνα». «Με τη Ζήνα γνωριζόμαστε χρόνια, είναι ένας άνθρωπος που τον έχω στην καρδιά μου. Είναι ευλογία να δουλεύεις σε ένα περιβάλλον που αυτό που βλέπεις, αυτό συμβαίνει», δήλωσε ο Πέτρος Κουσουλός. Τότε, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Η Ζήνα Κουτσελίνη με έκανε κεντρική παρουσιάστρια"

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνάδελφό της με τα καλύτερα λόγια

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»