Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ γιατί…»
16:26 - 04/05/2022
Ο Λάκης Γαβαλάς φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, Μέρα Μεσημέρι με
To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ γιατί…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ»
Όσα δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια - «Ένα παιδί, αν δεν πει "μαμά"... »
Διαβάστε το στο Λάκης Γαβαλάς: Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ γιατί…
Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής εξομολογήθηκε πως θαυμάζει τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά.
Διαβάστε το στο Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά»
Συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια, που υιοθετούν παιδιά.
Διαβάστε το στο thebest.grΛάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ» (VID)
Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για τις υιοθεσίες, ενώ παραδέχτηκε πως ο ίδιος δεν θα το έκανε. «Όταν μία γυναίκα ή ένας άνδρας βγαίνει και λέει ότι είναι γκέι, ποιος σου είπε ότι είναι και αλήθεια; Ποιος είναι ο όρος του ή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ»
Συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια, που υιοθετούν παιδιά. Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για τις υιοθεσίες, ενώ παραδέχτηκε πως ο ίδιος δεν θα το έκανε. «Όταν μία γυναίκα ή ένας άνδρας βγαίνει και λέει ότι είναι γκέι, […]
Διαβάστε το στο dete.grΛάκης Γαβαλάς: Ενώ θαυμάζει τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν, εξηγεί γιατί ο ίδιος δεν θα το έκανε
Υπάρχουν όροι στο να είναι κανείς γκέι ή στρέιτ; αναρωτιέται
Διαβάστε το στο patrasevents.grΛάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ»
Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ» Όσα δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια – «Ένα παιδί, αν δεν πει “μαμά”… » Συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια, που υιοθετούν παιδιά. Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΛάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ»
Όσα δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια – «Ένα παιδί, [...]
The post Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr