Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ γιατί…»

16:26 - 04/05/2022

Ο Λάκης Γαβαλάς φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, Μέρα Μεσημέρι με To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ γιατί…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ»

Όσα δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια - «Ένα παιδί, αν δεν πει "μαμά"... »

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ γιατί…

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής εξομολογήθηκε πως θαυμάζει τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά.

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια, που υιοθετούν παιδιά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ» (VID)

Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για τις υιοθεσίες, ενώ παραδέχτηκε πως ο ίδιος δεν θα το έκανε. «Όταν μία γυναίκα ή ένας άνδρας βγαίνει και λέει ότι είναι γκέι, ποιος σου είπε ότι είναι και αλήθεια; Ποιος είναι ο όρος του ή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια, που υιοθετούν παιδιά. Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για τις υιοθεσίες, ενώ παραδέχτηκε πως ο ίδιος δεν θα το έκανε. «Όταν μία γυναίκα ή ένας άνδρας βγαίνει και λέει ότι είναι γκέι, […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Λάκης Γαβαλάς: Ενώ θαυμάζει τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν, εξηγεί γιατί ο ίδιος δεν θα το έκανε

Υπάρχουν όροι στο να είναι κανείς γκέι ή στρέιτ; αναρωτιέται

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ» Όσα δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια – «Ένα παιδί, αν δεν πει “μαμά”… » Συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια, που υιοθετούν παιδιά. Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Όσα δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια – «Ένα παιδί, [...] The post Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της