Πέτρος Κουσουλός: Είπαν ότι έχω κάνει photoshop στις φωτογραφίες – Δεν βγάλαμε το πρόσωπό της, αναδείξαμε τα ευρήματα
19:12 - 04/05/2022
Απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Κουσουλός, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το μεσημέρι της Τετάρτης (04/05) και αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και τις έρευνες για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. «Οι πρώτες ιατροδικαστικές έρευνες είναι σαν να μην υπάρχουν. Η Ίριδα κατέληξε από αγενεσία φλεβόκομβου. Όλα επαναξιολογούνται εκεί που κατατείνουν οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι υπήρξε εγκληματική ενέργεια και επήλθε ασφυκτικός θάνατος» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός. «Αυτό που είναι το φλέγον είναι να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει κι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν στα εγκληματολογικά της Πάτρας σύμ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα – Πέτρος Κουσουλός: Είπαν ότι έχω κάνει photoshop στις φωτογραφίες – Δεν βγάλαμε το πρόσωπό της
Απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Κουσουλός, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το μεσημέρι της Τετάρτης (04/05) και αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και τις έρευνες για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. «Οι πρώτες ιατροδικαστικές έρευνες είναι σαν να μην υπάρχουν. Η Ίριδα κατέληξε από αγενεσία φλεβόκομβου. […]
Το άρθρο Πάτρα – Πέτρος Κουσουλός: Είπαν ότι έχω κάνει photoshop στις φωτογραφίες – Δεν βγάλαμε το πρόσωπό της εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr