Μαντόνα: Θέλει συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο – «Με έχουν αφορίσει τρεις φορές»

20:34 - 06/05/2022

Η σχέση της εκκεντρικής Μαντόνα και της Καθολικής Εκκλησίας έχει περάσει από 40 κύματα λόγω των προκλητικών εμφανίσεων της ποπ σταρ κατά καιρούς. Φαίνεται όμως πως η τραγουδίστρια αποφάσισε να βελτιώσει τις σχέσεις της με την εκκλησία, ξεκινώντας μάλιστα από τα… ψηλά, καθώς ζητά συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο. «Γεια σας, πάτερ Φραγκίσκε. Είμαι καλή Καθολική. Ορκίζομαι! Εννοώ ότι δεν βρίζω! Έχουν περάσει μερικές δεκαετίες από την τελευταία εξομολόγησή μου. Θα ήταν δυνατό να συναντηθούμε μια μέρα για να συζητήσουμε κάποια σημαντικά θέματα; Με έχουν αφορίσει τρεις φορές. Δεν μου φαίνεται δίκαιο. Με εκτίμηση, Μαντόνα» γράφει η Μαντόνα στο Twitter. Οι ταραχώδεις σχέσεις της με την εκκλησία ξε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαντόνα: Zητά ακρόαση από τον Πάπα Φραγκίσκο – «Με έχουν αφορίσει τρεις φορές»

Η Μαντόνα με μια ανάρτησή της στο Twitter ζητά να συναντηθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο με σκοπό την εξομάλυνση των σχέσεων της με το Βατικανό και φυσικά να της δοθεί συγχώρεση. H ίδια δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την Καθολική Εκκλησία εδώ και πολλά χρόνια, καθώς το Βατικανό την έχει αφορίσει τρεις φορές. […] The post Μαντόνα: Zητά ακρόαση από τον Πάπα Φραγκίσκο – «Με έχουν αφορίσει τρεις φορές» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας