Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει χαμογελαστή χωρίς τη μάσκα της – «Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα»
21:20 - 06/05/2022
Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προχώρησε και έκανε πράξη μια μεγάλη απόφαση, σημαντική για την ίδια και την αποδοχή του εαυτού της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πριν από δύο χρόνια, να «πετάξει» τη μάσκα της και να δείξει σε όλους το πρόσωπό της. Ο κόσμος την αγκάλιασε για τη δύναμή […]
The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει χαμογελαστή χωρίς τη μάσκα της – «Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα”
H Ιωάννα Παλιοσπύρου επανήλθε με μία νέα θαρραλέα δημοσίευση στο Instagram και συγκινεί ξανά με όσα εξομολογείται.
Διαβάστε το στο neolaia.grΙωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει χαμογελαστή χωρίς τη μάσκα και λέει «ευχαριστώ» σε όσους την στηρίζουν
Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου με νέα της ανάρτηση στο Instagram καθώς ποζάρει χαμογελαστή χωρίς τη μάσκα της - Το «ευχαριστώ» της σε όσους η στηρίζουν τόσο καιρό και η ανακούφισή της που μπορεί να επικοινωνήσει τη νέα της εικόνα
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr