Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χαμογελαστή και χωρίς τη μάσκα δείχνει τη νέα της εικόνα και λέει «ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»
21:46 - 06/05/2022
H Ιωάννα Παλιοσπύρου με ανάρτησή της στο instagram στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα και ποζάρει χαμογελαστή, δείχνοντας χαμογελαστή το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα. Η 33χρονη που έζησε τον εφιάλτη μετά την επίθεση με το βιτριόλι νιώθει ανακούφιση που έδειξε ξανά το πρόσωπό της και γράφει: «Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!».
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαμογελάει ξανά: «Αυτή είναι η νέα μου εικόνα, σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»
Ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα, γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ευχαριστώντας όσους στάθηκαν στο πλευρό στη δοκιμασία της.
Διαβάστε το στο Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αυτή είναι η νέα μου εικόνα, σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»
«Ηταν μεγάλη ανακούφιση για μένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα», γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ευχαριστώντας όσους στάθηκαν στο πλευρό στη δοκιμασία της.
Διαβάστε το στο thebest.grΙωάννα Παλιοσπύρου: «Αυτή είναι η νέα μου εικόνα, σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»
Με ανάρτησή της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ευχαριστεί όλους όσοι την αγκάλιασαν, υπογραμμίζοντας ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Αυτή είναι η νέα μου εικόνα - Σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά"
Χωρίς τη μάσκα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δηλώνει πως ένιωσε μεγάλη ανακούφιση που επικοινώνησε τη νέα της εικόνα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου χαμογελάει ξανά: «Αυτή είναι η νέα μου εικόνα, σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»
Ποζάρει χωρίς τη μάσκα της και δηλώνει ευλογημένη – «Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα» γράφει για τη θεραπεία της Ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα, γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ευχαριστώντας όσους στάθηκαν στο πλευρό στη δοκιμασία της. Ποζάρει χωρίς μάσκα, χαμογελαστή. Με ανάρτησή της στο Instagram, που αμέσως συγκέντρωσε χιλιάδες […]
Διαβάστε το στο irafina.grΙωάννα Παλιοσπύρου: «Αυτή είναι η νέα μου εικόνα, σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αυτή είναι η νέα μου εικόνα, σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε» Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ποζάρει χαμογελαστή, χωρίς μάσκα, ευχαριστώντας όσους στάθηκαν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα. Με ανάρτησή της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ευχαριστεί όλους όσοι την αγκάλιασαν, υπογραμμίζοντας ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΙωάννα Παλιοσπύρου: «Αυτή είναι η νέα μου εικόνα, σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε» (ΦΩΤΟ)
«Ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα», γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ευχαριστώντας όσους στάθηκαν στο πλευρό στη δοκιμασία της.
Με ανάρτησή της στο Instagram, που αμέσως συγκέντρωσε χιλιάδες like και σχόλια, η Ιωάννα ευχαριστεί όλους όσοι την αγκάλιασαν και τονίζει ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Η ίδια όμως γεμίζει δύναμη από την παρουσία όσων της συμπαραστέκονται.
Όπως γράφει στην ανάρτησή της:
Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα.
Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που
Διαβάστε το στο grtimes.grΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου χαμογελάει ξανά: «Αυτή είναι η νέα μου εικόνα, σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»
Ηταν μεγάλη ανακούφιση για μένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα, γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, [...]
The post Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαμογελάει ξανά: «Αυτή είναι η νέα μου εικόνα, σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr