Κικίλιας: Μέλημά μου τα έσοδα από τον τουρισμό να καταλήγουν στην ελληνική οικογένεια

11:40 - 07/05/2022

Στόχος μας είναι να επιμηκύνουμε το τουριστικό μοντέλο σε όλους τους προορισμούς. Φιλοδοξούμε να έχουμε τουρίστες - κάτι που μεταφράζεται σε εισόδημα για τη μέση ελληνική οικογένεια - μέχρι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο», επισήμανε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο". Ο υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στα πολύ θετικά Το άρθρο Κικίλιας: Μέλημά μου τα έσοδα από τον τουρισμό να καταλήγουν στην ελληνική οικογένεια εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κικίλιας: Μέλημά μου τα έσοδα από τον τουρισμό να καταλήγουν αδιαμεσολάβητα στην ελληνική οικογένεια

«Στόχος μας είναι να επιμηκύνουμε το τουριστικό μοντέλο σε όλους τους προορισμούς. Φιλοδοξούμε να έχουμε τουρίστες -κάτι που μεταφράζεται σε…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κικίλιας: Μέλημά μου τα έσοδα από τον τουρισμό να καταλήγουν αδιαμεσολάβητα στην ελληνική οικογένεια

«Στόχος μας είναι να επιμηκύνουμε το τουριστικό μοντέλο σε όλους τους προορισμούς»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας