Επικός Γιάννης: «Δεν μιλάω για διαιτησία. Έχω να πληρώσω πάνες»!
09:20 - 08/05/2022
Πολύς λόγος έγινε για τη διαιτησία μετά τη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς στο Game 3 (103-101). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέφυγε με χιουμοριστικό τρόπο να τοποθετηθεί, όταν του ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Πάντως φάνηκε κι ο ίδιος να έχει παράπονα για τα σφυρίγματα και όχι μόνο οι ηττημένοι για τη φάση του Μάρκους Σμαρτ. Πόσο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο: «Δεν μιλάω για διαιτησία, έχω να πληρώσω πάνες»
Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασαν στο 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολικής περιφέρειας του NBA με τους Μπόστον Σέλτικς και ο Έλληνας άσος είχε κέφια στη συνέντευξη Τύπου - Αναφέρθηκε στην διαιτησία, στις πάνες αλλά και στον Μάικλ Τζόρνταν και τις αποτυχίες του
Διαβάστε το στο Τρομερή ατάκα από Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν μιλάω για διαιτησία. Έχω να πληρώσω πάνες»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρησιμοποίησε το χιούμορ που διαθέτει, για να σχολιάσει τη διαιτησία στο Game 3 των Μπακς με τους Σέλτικς. Μία-ακόμα-μαγική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με 42 πόντους, 12 ριμπαόυντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα-σε 39 λεπτά παρουσίας-, επέτρεψε στους Μπακς να νικήσουν 103-101 τους Σέλτικς, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των ημιτελικών ... Περισσότερα
To άρθρο Τρομερή ατάκα από Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν μιλάω για διαιτησία. Έχω να πληρώσω πάνες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο: «Πόσο κοστίζει το σχόλιο για διαιτησία; Έχω να πληρώσω και πάνες» (vid)
O Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τη διαιτησία του Game 3 με τους Σέλτικς και η ατάκα του ήταν όλα τα λεφτά.
Διαβάστε το στο ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: «Πόσο κοστίζει αν σχολιάσω τη διαιτησία; Έχω να πάρω και πάνες»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη διαιτησία του αγώνα με τους Σέλτικς, για την οποία υπήρξαν εκατέρωθεν παράπονα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΒΙΝΤΕΟ - Ατακάρα Γιάννη: «Δεν μιλάω για διαιτησία. Έχω να πληρώσω πάνες!»
ΒΙΝΤΕΟ - Ατακάρα Γιάννη: «Δεν μιλάω για διαιτησία. Έχω να πληρώσω πάνες!»
08/05/2022
Με πανέξυπνο τρόπο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στη διαιτησία μετά τη νίκη (103-101) των Μπακς επί των Σέλτικς στο Game 3. Ο «Greek Freak» όταν ρωτήθηκε σχετικά με τους διαιτητές είπε ατακάρα, λέγοντας... πολλά και τίποτα:
«Πόσο κοστίζει αν κάνω κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία; Είναι πολλά τα λεφτά, άρα δεν θα το κάνω. Έχω να πληρώσω και πάνες! Εγώ κάνω αυτό που πρέπει, κάποιες φορές θα πάρεις σφύριγμα, άλλες θα το χρεωθείς. Σε όλους μας αρέσει η δυναμικότητα στο παιχνίδι και δεν παρακαλάμε ούτε περιμένουμε κάτι», τόνισε ο άσος των «ελαφιών».
Όσο για το πώς προσεγγίζ
Διαβάστε το στο filathlos.gr