Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν έχασα κάτι που δεν θα είμαι στο GNTM»
08:46 - 09/05/2022
Την Ζενεβιέβ Μαζαρί συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν αποχωρήσει, μαζί με τον Πέτρο […]
The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν έχασα κάτι που δεν θα είμαι στο GNTM» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν έχασα κάτι που δεν θα είμαι στο GNTM»
Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε πριν λίγες ώρες η Ζενεβιέβ Μαζαρί...
Διαβάστε το στο ZouglaΣτο Asia Express η Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δεν έχασα κάτι που δεν θα είμαι στο GNTM
Εκτός GNTM θα είναι αυτή τη χρονιά η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που πλέον θα βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, Asia Express. «Με ρωτάτε συνέχεια για το GNTM, για απώλειες, για λύπη και τέτοια… Η ζωή είναι ωραία γιατί αλλάζεις και βλέπεις καινούργια πράγματα και έχεις καινούργιες εμπειρίες. Δεν είναι ότι έχασα κάτι» είπε στις κάμερες. «Έχω κερδίσει μια εμπειρία. Το GNTM ήταν μια απίστευτη εμπειρία, σεζόν με συγκλονιστικούς ανθρώπους που περάσαμε πάρα πολύ ωραία και τώρα πάμε για άλλα» ανέφερε. «Ο ρόλος που θα έχω στο Asia Express είναι κάτι που είναι πολύ κοντά σε μένα και όλες οι συζητήσεις που κάνουμε έχουν στόχο να μπορώ να δω εμένα μέσα σε αυτό» συμπλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΖενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν έχασα κάτι που δεν θα είμαι στο GNTM»
Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε πριν λίγες ώρες η Ζενεβιέβ Μαζαρί, λίγο πριν αποχωρήσει μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, για το νέο πρότζεκτ του STAR που θα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΖενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν έχασα κάτι φεύγοντας από το GNTM»
Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day, λίγο πριν αναχωρήσει για το Asia
To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν έχασα κάτι φεύγοντας από το GNTM» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΖενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν έχασα κάτι που δεν θα είμαι στο GNTM» – Που θα την δούμε τη νέα σεζόν
Παραμένει στο Star
Διαβάστε το στο news.gr