Μονεμβασιά: Συγκλονίζει η κόρη του άτυχου τραγουδιστή που «έσβησε» στην άσφαλτο – «Δεν του άξιζε να φύγει έτσι»
15:48 - 09/05/2022
Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Μονεμβασιά από την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 7/5, όταν
To άρθρο Μονεμβασιά: Συγκλονίζει η κόρη του άτυχου τραγουδιστή που «έσβησε» στην άσφαλτο – «Δεν του άξιζε να φύγει έτσι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μονεμβασιά: Συγκλονίζει η κόρη του άτυχου τραγουδιστή – «Ο πατέρας μου ήταν ένας άγγελος»
Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η κόρη του τραγουδιστή που έχασε την ζωή του στη Μονεμβασιά.Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η κόρη του τραγουδιστή που έχασε την ζωή του στη Μονεμβασιά.Το ένα από τα δύο θύματα ήταν τραγουδιστής και η κόρη του συγκλόνισε με όσα είπε στο T-live για τον αιφνίδιο και άδικο χαμό του. «Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και δεν του άξιζε να φύγει με αυτόν τον τρόπο. Δεν το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜονεμβασιά: Συγκινεί η κόρη του τραγουδιστή – «Ο πατέρας μου ήταν ένας άγγελος»
Με την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά ασχολήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το T live με […]
The post Μονεμβασιά: Συγκινεί η κόρη του τραγουδιστή – «Ο πατέρας μου ήταν ένας άγγελος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr