#Μονεμβασιά

Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 100 μετανάστες κοντά στο Ακρωτήρι Μαλέα

ProtoThema.gr
Μεταφέρθηκαν με ρυμουλκό σκάφος στη Μονεμβασιά
22:00 04/03/2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ: Η Μαριώ αποκαλύπτει στον Μάρκο τις δολοπλοκίες της Πολυξένης

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ Η Θεοφανώ και ο Αντρέι αντιμέτωποι με έναν νέο εχθρό βρίσκονται φυλακισμένοι και η μοναδική ελπίδα τους είναι η γυναίκα που ήρθαν να επισκεφθούν στη Μονεμβασιά. Θα καταφέρει να τους γλυτώσει; Ο Μόφορης ζητά απ’ τον δουλέμπορο ν’ αγοράσει εκείνος τον Τζανή αλλά η […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ: Η Μαριώ αποκαλύπτει στον Μάρκο τις δολοπλοκίες της Πολυξένης appeared first on Λόγια-Σταράτα.
10:00 21/02/2024

Η Μάγισσα – Spoiler: Η προφητεία της τσιγγάνας αναστατώνει τη Θεοφανώ

Newsbeast.gr
Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η Μάγισσα» είδαμε πως: Η Γερακίνα επιστρέφει στον πύργο με σκοπό να πάρει πίσω την κόρη της, αλλά η Μεταξία έχει άλλες βλέψεις. Ο Αντρέι με τη Θεοφανώ αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Μονεμβασιά για να βρουν πληροφορίες για τον πατέρα της. Ο Σπήλιος προσπαθεί να ορθοποδήσει οικονομικά, αλλά με αθέμιτα μέσα. Η Θεοφανώ ανακαλύπτει κάποια χειρόγραφα του Τζανέτου που θ’ αναστατώσουν τον Αντρέι. Ο Τζανής σώζεται από έναν άγνωστο άντρα που προσφέρεται να τον βοηθήσει. Θ’ αποδειχθεί σύμμαχος ή ο χειρότερος εφιάλτης του; Ένας επικίνδυνος άντρας παρακολουθεί τον Αντρέι και τη Θεοφανώ με σκοπό να τη σκοτώσει, ενώ η προφητεία μιας γριάς τσιγγάνας θα συγκλονίσει τη Θεοφ
18:00 20/02/2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ: Ο Βρώτσος παίρνει μια απόφαση που θα φέρει τα πάνω – κάτω

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ Η Θεοφανώ αναστατωμένη απ’ την προφητείας της τσιγγάνας, φτάνει με τον Αντρέι στη Μονεμβασιά για να μάθει πληροφορίες για τον πατέρα της. Ο υπηρέτης της Κυπριανής συνεχίζει να τους καταδιώκει αλλά ο κίνδυνος για το ζευγάρι θα έρθει από αλλού. Οι Γερακάρηδες στην προσπάθεια […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ: Ο Βρώτσος παίρνει μια απόφαση που θα φέρει τα πάνω – κάτω appeared first on Λόγια-Σταράτα.
10:00 20/02/2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: H Γερακίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη Δαμιανή και ακούγονται απειλές

logiastarata.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ Η Γερακίνα επιστρέφει στον πύργο με σκοπό να πάρει πίσω την κόρη της, αλλά η Μεταξία έχει άλλες βλέψεις. Ο Αντρέι με την Θεοφανώ αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Μονεμβασιά για να βρούνε πληροφορίες για τον πατέρα της. Ο Σπήλιος προσπαθεί να ορθοποδήσει οικονομικά […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: H Γερακίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη Δαμιανή και ακούγονται απειλές appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:00 19/02/2024

Η Μάγισσα spoiler: Στο στόχαστρο η Θεοφανώ – Ποιος θέλει το κακό της;

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Η Μάγισσα: Ο Αντρέι με τη Θεοφανώ αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Μονεμβασιά για να βρούνε πληροφορίες για τον πατέρα της. Η Γερακίνα επιστρέφει στον πύργο με σκοπό να πάρει πίσω την κόρη της, αλλά η Μεταξία έχει άλλες βλέψεις. Ο Αντρέι με τη Θεοφανώ αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Μονεμβασιά για να βρούνε πληροφορίες για τον […] Το άρθρο Η Μάγισσα spoiler: Στο στόχαστρο η Θεοφανώ – Ποιος θέλει το κακό της; εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 19/02/2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Ο Τζανής πέφτει θύμα δουλεμπόρων κι ετοιμάζεται να πουληθεί σε μια μακρινή χώρα

logiastarata.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ  Αναλυτικά όαα θα δούμε στα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Η Γερακίνα επιστρέφει στον πύργο με σκοπό να πάρει πίσω την κόρη της, αλλά η Μεταξία έχει άλλες βλέψεις. Ο Αντρέι με την Θεοφανώ αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Μονεμβασιά για να βρούνε πληροφορίες για […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Ο Τζανής πέφτει θύμα δουλεμπόρων κι ετοιμάζεται να πουληθεί σε μια μακρινή χώρα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:00 18/02/2024

Λίνα Μενδώνη: Η απάντησή της στις αντιδράσεις για το τελεφερίκ της Μονεμβασιάς

ProtoThema.gr
Διαβεβαιώνει πως το έργο δεν θα αφήσει αρνητικό αποτύπωμα στο φυσικό περιβάλλον και το μνημείο
17:00 09/02/2024

ΥΠΠΟ: Πρότυπο ανάδειξης η Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς

blueskytv.gr
Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωρεί στη διαμόρφωση και εφαρμογή Στρατηγικού Σχεδίου για την ολοκληρωμένη διαχείριση του μνημειακού συνόλου της Καστροπολιτείας της Μονεμβασιάς. Η μεθοδολογία για την εκπόνησή του αποτελεί αντικείμενο ερευνητικού προγράμματος που εκπονούν οι αρμόδιες Διευθύνσεις του ΥΠΠΟ με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Το πρόγραμμα έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης, τον Ιούνιο 2024. Όπως δήλωσε η Υπουργός […] ΥΠΠΟ: Πρότυπο ανάδειξης η Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς on BLUE SKY.
14:46 21/09/2023

Ποινική δίωξη για κατασκοπεία στους δύο Τούρκους που πέταξαν drone πάνω από τη Ναυτική βάση – Την Παρασκευή στον ανακριτή

paraskhnio.gr
Η αρμόδια εισαγγελέας, άσκησε ποινική δίωξη για κατασκοπεία, στους δύο Τούρκους που πέταξαν drone πάνω από τη βάση του Ναυτικού στον Πόρο και συνελήφθησαν στη Μονεμβασιά. Η εισαγγελέας Πειραιά παρέπεμψε τους δύο Τούρκους στον ανακριτή, όπου θα βρεθούν το πρωί της Παρασκευής ενώ αποφάσισε να παραμείνουν σε καθεστώς κράτησης. Η σύλληψή των δύο Τούρκων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Μονεμβασιά, ενώ όπως διαπιστώθηκε Το άρθρο Ποινική δίωξη για κατασκοπεία στους δύο Τούρκους που πέταξαν drone πάνω από τη Ναυτική βάση – Την Παρασκευή στον ανακριτή εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:28 19/09/2023

Προσήχθησαν δύο Τούρκοι ύποπτοι για κατασκοπεία στον Πόρο

blueskytv.gr
Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο Τούρκων ανδρών, που είναι ύποπτοι για κατασκοπεία. Ειδικά, σύμφωνα αστυνομικές πηγές, οι δύο Τούρκοι, κατά τη διάρκεια ολιγοήμερης παραμονής τους στον Πόρο, είχαν «σηκώσει» μη επανδρωμένο αεροσκάφος και φέρονται να κατέγραφαν τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού, που υπάρχουν στο νησί. Οι δύο Τούρκοι μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκαν στη Μονεμβασιά […] Προσήχθησαν δύο Τούρκοι ύποπτοι για κατασκοπεία στον Πόρο on BLUE SKY.
20:46 18/09/2023

Πόρος: Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι που πετούσαν drone πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις

lamianow.gr
Συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομίας δύο Τούρκοι, οι οποίοι επιτηρούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Πόρο.  Οι δύο Τούρκοι, οι οποίοι συνελήφθησαν για κατασκοπεία, συνελήφθησαν στην Μονεμβασιά, όπου εξετάστηκαν, και βρίσκονται καθ’ οδόν για την Αθήνα για να εξεταστούν από την ΕΥΠ. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ εντοπίστηκε και το drone το οποίο πετούσαν. Όλα […] The post Πόρος: Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι που πετούσαν drone πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
15:37 18/09/2023

Δύο συλλήψεις Τούρκων για κατασκοπεία – Πετούσαν drone πάνω από τον Πόρο

Cnn.gr
Σε δύο συλλήψεις Τούρκων για κατασκοπεία στη Μονεμβασιά, οι οποίοι εντοπίστηκαν να πετούν drone πάνω από τον Πόρο, προχώρησαν οι Αρχές.Περισσότερα...
13:37 18/09/2023

Από το Μπούρτζι έως τη Μονεμβασιά ανατέλλει μια νέα εποχή

myvolos.net
Μπορεί το Ναύπλιο να είναι συχνά στο προσκήνιο, αλλά εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει μια επιπλέον αφορμή για να επισκεφθείτε την καλύτερα διατηρημένη πόλη της παλαιάς Ελλάδας. Νοτιότερα, στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, άλλο ένα αυθεντικό κομμάτι πελοποννησιακής γης και ιστορίας, σχεδιάζονται παρεμβάσεις που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο αυτόν τον ευλογημένο τόπο στα ανατολικά παράλια της […]
07:46 16/08/2023

ΥΠΠΟ: Αναπτυξιακά έργα πολιτισμού στη Μονεμβασιά -Κατασκευάζεται τελεφερίκ, γίνεται μουσείο το σπίτι του Ρίτσου

paraskhnio.gr
Επιταχύνονται τα αναπτυξιακά έργα πολιτισμού στη Μονεμβασιά, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΠΟ. Την άμεση δημοπράτηση του έργου του τελεφερίκ στο Βράχο της Μονεμβασιάς, συνολικού προϋπολογισμού 6.800.000 ευρώ, το οποίο είναι ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης, δρομολογούν το υπουργείο Πολιτισμού, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο δήμος Μονεμβασιάς. Το έργο θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της Άνω Πόλης Μονεμβασιάς Το άρθρο ΥΠΠΟ: Αναπτυξιακά έργα πολιτισμού στη Μονεμβασιά -Κατασκευάζεται τελεφερίκ, γίνεται μουσείο το σπίτι του Ρίτσου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:28 07/08/2023

Ανοιχτοί για το κοινό 29 φάροι της χώρας την Κυριακή 20 Αυγούστου

eleftheriaonline.gr
Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη συμβολή των φάρων στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, στην αξιοποίηση του φαρικού δικτύου ως πολιτιστική κληρονομιά, καθώς και τη συνεισφορά των φαροφυλάκων στη λειτουργία του εν λόγω δικτύου, θα έχουν οι πολίτες στο πλαίσιο της επίσκεψής τους σε 29 φάρους της χώρας, την Κυριακή 20 Αυγούστου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φάρων. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 20 Αυγούστου το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00, τους φάρους σε Αγ. Νικόλαο Κέας, Ακρωτήρι Θήρας, Αρκίτσα Φθιώτιδας, Μουδάρι Κυθήρων, Βρυσάκι Λαυρίου, Γερόγομπο Κεφαλονιάς, Γουρούνι Σκοπέλου, Δρέπανο Χανίων, Κασσάνδρα Χαλκιδικής, Καστ
14:46 07/08/2023

Η εντυπωσιακή καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς από ψηλά (video)

slpress.gr
Εντυπωσιακό βίντεο μου με εναέρια πλάνα από την μοναδική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Η Μονεμβασία ή Μονεμβασιά είναι μια μικρή ιστορική πόλη της ανατολικής Πελοποννήσου, του Δήμου Μονεμβασιάς, στο Νομό Λακωνίας. Είναι περισσότερο γνωστή από το μεσαιωνικό φρούριο, επί του ομώνυμου “Βράχου της Μονεμβασίας”, που αποτελεί στην κυριολεξία μικρή νησίδα που συνδέεται με γέφυρα σε σχηματιζόμενο […] The post Η εντυπωσιακή καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς από ψηλά (video) appeared first on slpress.gr.
11:28 22/07/2023

Μονεμβασιά: Δις ισόβια στον 53χρονο που παρέσυρε και σκότωσε δύο ανθρώπους

in.gr
Η «κούρσα θανάτου» με δύο θύματα στη Μονεμβασιά είχε σοκάρει το πανελλήνιο τον περασμένο Μάιο
00:00 28/06/2023

Λαμπερός γάμος στη Μονεμβασιά - Ανάμεσα στους καλεσμένους η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Κώστας Δόξας

gossip-tv.gr
Ο γάμος της γνωστής δικηγόρου Έλλης Ρουμπάκου και του επιχειρηματία Παναγιώτη Βαμβαλή στη μαγευτική Μονεμβασιά εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο λαμπερά κοσμικά γεγονότα των ημερών. Περισσότερα...
16:37 24/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load