Ιατροδικαστής Π. Αλεξάνδρου: «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σκεφτώ πως το κίνητρο των τριών θανάτων ήταν ερωτικό»
19:06 - 09/05/2022
Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή «Live News» για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα.«Σε όλες τις αναλύσεις που προσπαθούμε εμείς οι ιατροδικαστές να συμβάλλουμε σημαντικότατο ρόλο παίζει το κίνητρο, ο οποίος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας πολλές φορές» δήλωσε ο ιατροδικαστής. Τόνισε πως ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα: «Δεν θέλω να σκεφτώ πως το κίνητρο των θανάτων των τριών παιδιών είναι ερωτικό»
Στην υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου. Οι αποκαλύψεις για το θρίλερ είναι συνεχείς και οι εκτιμήσεις ότι πίσω από τους θανάτους των τριών παιδιών υπάρχει ερωτικό κίνητρο πληθαίνουν και συνάμα σοκάρουν. «Σε όλες τις αναλύσεις που προσπαθούμε εμείς οι ιατροδικαστές να συμβάλλουμε σπουδαίο ... Περισσότερα
To άρθρο Πάτρα: «Δεν θέλω να σκεφτώ πως το κίνητρο των θανάτων των τριών παιδιών είναι ερωτικό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Πάτρα - Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Δεν θέλω να σκεφτώ πως το κίνητρο των θανάτων των τριών παιδιών είναι ερωτικό»
Στην υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου.
Διαβάστε το στο thebest.grΠάτρα: «Δεν θέλω να σκεφτώ πως το κίνητρο των θανάτων είναι ερωτικό»
Στην υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου. Οι αποκαλύψεις για το θρίλερ είναι συνεχείς και οι εκτιμήσεις ότι πίσω από τους θανάτους των τριών παιδιών υπάρχει ερωτικό κίνητρο πληθαίνουν και συνάμα σοκάρουν. «Σε όλες τις αναλύσεις που προσπαθούμε εμείς οι ιατροδικαστές να συμβάλλουμε σπουδαίο […]
The post Πάτρα: «Δεν θέλω να σκεφτώ πως το κίνητρο των θανάτων είναι ερωτικό» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΠάτρα - Ιατροδικαστής Αλεξάνδρου: "Δεν θέλω να σκεφτώ πως το κίνητρο των τριών θανάτων ήταν ερωτικό"
O ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου σχολίασε πως πολλές φορές ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι το κίνητρο.
Διαβάστε το στο thetoc.grΙατροδικαστής Π. Αλεξάνδρου: “Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σκεφτώ πως το κίνητρο των τριών θανάτων ήταν ερωτικό”
Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή «Live News» για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα. «Σε όλες τις αναλύσεις που προσπαθούμε εμείς οι ιατροδικαστές να συμβάλλουμε σημαντικότατο ρόλο παίζει το κίνητρο, ο οποίος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας πολλές φορές» δήλωσε ο ιατροδικαστής. Τόνισε πως ο ίδιος δεν θέλει σε καμία […]
Διαβάστε το στο irafina.gr