Survivor: Στα μαχαίρια Άρης και Ασημίνα – «Παίρνει άτομα στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό»
21:24 - 09/05/2022
Για τη μεταξύ τους ένταση, στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, απάντησαν σήμερα ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η […]
The post Survivor: Στα μαχαίρια Άρης και Ασημίνα – «Παίρνει άτομα στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor – «Καρφιά» Ασημίνας για Άρη: «Παίρνει άτομα στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό»
Άρης Σοϊλέδης και Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησαν για την μεταξύ τους ένταση στο Survivor.Άρης Σοϊλέδης και Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησαν για την μεταξύ τους ένταση στο Survivor.«Χθες στο συμβούλιο άκουσα την Ασημίνα να υπονοεί ότι εγώ συμμετείχα στην ψηφοφορία των κόκκινων, ότι εγώ έστησα την ψηφοφορία πάλι. Δηλαδή αυτή η καραμέλα ότι ο Άρης φταίει για όλα και ότι ο Άρης τα στήνει όλα, δεν νομίζω να είμαι ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor: Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά Άρη Σοϊλέδη – «Παίρνει άτομα στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό»
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor την μεταξύ τους
To άρθρο Survivor: Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά Άρη Σοϊλέδη – «Παίρνει άτομα στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr