Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν δίπλα του και της έλεγε “πάλι τρώς; Σταμάτα” – Δεν θα μπορούσα να είμαι με αυτόν τον άνδρα»
14:30 - 10/05/2022
Με αφορμή τη συνέντευξη της Πελαγίας Ζερβού που είναι plus size model και στο παρελθόν δέχτηκε
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν δίπλα του και της έλεγε “πάλι τρώς; Σταμάτα” – Δεν θα μπορούσα να είμαι με αυτόν τον άνδρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποκάλυψη Μενεγάκη: «Ήμουν δίπλα του και της έλεγε «πάλι τρως; Σταμάτα!»»
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ένα περιστατικό που ήταν μάρτυρας η ίδια!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕλένη Μενεγάκη: Ήμουν δίπλα του και της έλεγε “πάλι τρώς; Σταμάτα” – Δεν θα μπορούσα να είμαι με αυτόν τον άνδρα
Η Πελαγία Ζερβού εργάζεται ως plus size model εδώ και 17 χρόνια και όταν ξεκίνησε, ο όρος αυτός ήταν ακόμα «στα σπάργανα». «Κάθε εταιρεία διαλέγει το μοντέλο που θέλει να την εκπροσωπήσει. Στο εξωτερικό έχει μεγαλώσει το κομμάτι του plus size και στην Ελλάδα αρχίζουν τα βήματα σιγά σιγά και παίρνουν τον δρόμο τους. Το XL έχει επεκταθεί σε όλες τις εταιρείες», δήλωσε την Τρίτη (10/5) στο ΜΕGA και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Δεν υπάρχει πια ο ρατσισμός. Η γενική αντίληψη του κόσμου το έχει καταλάβει ότι ο καθένας αντιπροσωπεύει αυτό που αντιπροσωπεύει», πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι στην εφηβική της ηλικία ήταν από τις τυχερές. «Στο γυμνάσιο και στο λύκειο πήγαινα σε σχολείο Θηλέων. Το δ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Μενεγάκη: «Tης έλεγε δίπλα μου “πάλι τρώς; Σταμάτα” – Δεν θα μπορούσα να είμαι με αυτόν τον άνδρα» (vid)
H η Ελένη Μενεγάκη mε αφορμή τη συνέντευξη της Πελαγίας Ζερβού που είναι plus size model και στο παρελθόν δέχτηκε μπούλινγκ από σύντροφό της λόγω των κιλών της εξομολογήθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό στο οποίο υπήρξε μάρτυρας.H η Ελένη Μενεγάκη mε αφορμή τη συνέντευξη της Πελαγίας Ζερβού που είναι plus size model και στο παρελθόν δέχτηκε μπούλινγκ από σύντροφό της λόγω των κιλών της εξομολογήθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό στο οποίο υπήρξε μάρτυρας.«Έχω τύχει μπροστά σε ζευγάρι που η γυναίκα ήταν αδύνατη. Καθόμουν δίπλα, ήμουν ενδιάμεσα από τις εγκυμοσύνης μου –πρήξιμο, ξεπρήξιμο, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑποκάλυψη Μενεγάκη: «Ήμουν δίπλα του και της έλεγε «πάλι τρως; Σταμάτα!»»
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ένα περιστατικό που ήταν μάρτυρας η ίδια!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.gr