Τάνια Τρύπη: Ο κορονοϊός μού έκανε επιπλοκή, ζορίστηκα και ακόμα δεν έχω καθαρίσει

07:02 - 11/05/2022

Όσα εξομολογήθηκε η Τάνια Τρύπη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. Στην περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Τάνια Τρύπη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. «Με άγχωσε πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε με τον κορονοϊό. Εγώ πέρασα ... Περισσότερα To άρθρο Τάνια Τρύπη: Ο κορονοϊός μού έκανε επιπλοκή, ζορίστηκα και ακόμα δεν έχω καθαρίσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μπάγερν Μονάχου – Μάιντς 2-2: Οι Βαυαροί έχασαν βαθμούς από την τελευταία ομάδα της Bundesliga

Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ: «Οι αλλαγές που έκανα δεν ήταν εμπνευσμένες»

Τροχαίο στον Κολωνό: Η στιγμή που μεθυσμένη οδηγός μηχανής συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα

Δανός γενετιστής για τον δότη σπέρματος με την καρκινική μετάλλαξη: «Δεν γνώρισε ότι είναι φορέας»

Μπουρνάζι: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη ο υπεύθυνος του κλαμπ

Ραφαήλ Παγώνης: «Είδα όνειρο ότι με κάλεσαν να παίξω τένις με τον Τζόκοβιτς, σας παρακαλώ μην με ξυπνήσετε»