Άγριες Μέλισσες-Λεωνίδας Κακούρης: Αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το «φινάλε» του Δούκα

15:38 - 11/05/2022

Το βράδυ της Τρίτης ο ο «επιβλητικός» Δούκας Σεβαστός των «Άγριων Μελισσών», Λεωνίδας Κακούρης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο δημοφιλής...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες-Λεωνίδας Κακούρης: Αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το «φινάλε» του Δούκα

Το βράδυ της Τρίτης ο ο «επιβλητικός» Δούκας Σεβαστός των «Άγριων Μελισσών», Λεωνίδας Κακούρης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Διαβάστε το στο Zougla

Το βράδυ της Τρίτης ο ο «επιβλητικός» Δούκας Σεβαστός των «Άγριων Μελισσών», Λεωνίδας Κακούρης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και έκανε έναν απολογισμό, λίγο πριν κλείσει ο κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς. Όταν ρωτήθηκε ποιο θα ήθελε να είναι το «φινάλε» του Δούκα, μετά από τον πόνο που έχει προκαλέσει, ο Λεωνίδας Κακούρης απάντησε:  «Τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρωθούν στις αρχές Ιουνίου, τώρα έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε ότι ολοκληρώνεται η σειρά. Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση τώρα που τελειώνει η σειρά αλλά άξιζε τον κόπο, την προσπάθεια και την κούραση. Θα κουβαλάω ωραίες αναμνήσεις, ήταν κάτι πολύ ωραίο. Αυτό που

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»