Σοφιάννα Αβραμάκη: «Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα»
17:16 - 11/05/2022
Την πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό έδαφος έδωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην […]
The post Σοφιάννα Αβραμάκη: «Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφιάννα Αβραμάκη: «Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα»
Η πρώην παίκτρια του Survivor ξεκαθαρίζει την κατάσταση για τα όσα ακούγονται για τη σχέση τςη με τον Άρη ΣοϊλέδηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor: Η Σοφιάνα Αβραμάκη μίλησε για τον Άρη Σοϊλέδη – «Ακούγεται ότι φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα»
Μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Σοφιάνα Αβραμάκη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η παίκτρια η οποία αποχώρησε από το Survivor βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση έφτασε στην σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη. Άρης Σοϊλέδης και Σοφιάνα Αβραμάκη έκαναν στενή παρέα όσο ήταν εκείνη στο Survivor με τους συμπαίκτες του να αφήνουν να εννοηθεί στις προσωπικές τους συνεντεύξεις πως οι δυο τους απομονώνονται στην ζούγκλα και πως κάτι ερωτικό «τρέχει» μεταξύ τους. Η Σοφιάνα Αβραμάκη αναφέρθηκε στην συνάντηση με την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά. «Με την Μαρία Αντωνά επικοινώνησα πολύ νωρίς, με το που βγήκα από
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοφιάννα Αβραμάκη: «Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα»
Την πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό έδαφος έδωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor.
Διαβάστε το στο thebest.grΣοφιάννα Αβραμάκη: «Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα… »
Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Σοφιάννα Αβραμάκη, μετά την αποχώρηση της από το Survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα.Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Σοφιάννα Αβραμάκη, μετά την αποχώρηση της από το Survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα.Ο Άρης Σοίλέδης και η Μαρία Αντωνά δεν άργησαν να μπουν στην κουβέντα της με τον Νίκο Μουτσινά. «Με την Μαρία Αντωνά επικοινώνησα πολύ νωρίς, με το που βγήκα από το Survivor. Γιατί […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφιάνα για Survivor: Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα
«Δεν είχα καταλάβει πόση έκταση είχε πάρει το όλο θέμα»
Διαβάστε το στο news.grΣοφιάννα Αβραμάκη: "Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα"
Η πρώην παίκτρια του Survivor ξεκαθαρίζει την κατάσταση
Διαβάστε το στο patrasevents.gr