Η Μπάγια Αντωνοπούλου εξηγεί γιατί δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη
09:24 - 12/05/2022
Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα βρέθηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου όπου και μίλησε στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων, δε, […]
The post Η Μπάγια Αντωνοπούλου εξηγεί γιατί δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπάγια Αντωνοπούλου: Θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη;
Αποκαλυπτικές δηλώσεις από τη δημοσιογράφο
Διαβάστε το στο Μπάγια Αντωνοπούλου: Τι απάντησε για το αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Γιώργο Παπαδάκη
Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε για τα επαγγελματικά της και εξήγησε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, γιατί δεν θα ήθελε να επαναλάβει μια συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη. «Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να επιστρέψω σε κάτι το οποίο για ‘μένα έχει τελειώσει, γιατί έχω εξελιχθεί» απάντησε η δημοσιογράφος σε σχετική ερώτηση. «Για ‘μένα είναι η καλύτερη περίοδος επαγγελματικά. Νομίζω ότι μου έλειπε το ρεπορτάζ, με έχει κάνει καλύτερη δημοσιογράφο και με έχει κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου πολύ περισσότερο από ότι ένιωθα τα προηγούμενα. Η παρουσίαση, όχι, δεν μου λείπει» κατέληξε η Μπάγια Αντωνοπούλου.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπάγια Αντωνοπούλου: Γιατί δεν θα ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη (video)
Η πάγια Αντωνοπούλου βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα όπου εξήγησε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους γιατί δεν θα ήθελε να επαναλάβει μια συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη.Η πάγια Αντωνοπούλου βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα όπου εξήγησε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους γιατί δεν θα ήθελε να επαναλάβει μια συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη.Η Μπάγια Αντωνοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως » δεν νομίζω ότι θα ήθελα να επιστρέψω σε κάτι το οποίο για μένα έχει τελειώσει γιατί έχω εξελιχθεί». «Για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπάγια Αντωνοπούλου: Ο λόγος που δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη
«Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για εμένα επαγγελματικά»
Διαβάστε το στο news.grΜπάγια Αντωνοπούλου - Εξηγεί γιατί δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη
"Έχω εξελιχθεί" ομολόγησε με χαμόγελο
Διαβάστε το στο patrasevents.gr