Πάνος Μουζουράκης: «Δεν ήταν δύσκολη η συνεργασία με τη σύντροφό μου, η καθημερινότητα είναι»

13:00 - 12/05/2022

Tον Πάνο Μουζουράκη συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και ο δημοσιογράφος Μαριεττής Σαράντης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: «Δεν ήταν δύσκολη η συνεργασία με τη σύντροφό μου, η καθημερινότητα είναι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μουζουράκης για Τζίνα Βαρελά: «Η συνεργασία μαζί της δεν είναι δύσκολη, η καθημερινότητα είναι»

Τι ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής για την αγαπημένη του - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Πάνος Μουζουράκης για Τζίνα Βαρελά: Δεν είναι δύσκολη η συνεργασία μαζί της - Η καθημερινότητα είναι

Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά - Δείτε όλα όσα δήλωσε στο βίντεο με την συνέντευξή του

Διαβάστε το στο

Μουζουράκης για Βαρελά: «Η συνεργασία μαζί της δεν είναι δύσκολη, η καθημερινότητα είναι»

Ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Τζίνα Βαρελά μιλώντας στο Πρωινό του Ant1.Ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Τζίνα Βαρελά μιλώντας στο Πρωινό του Ant1.Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τη σύντροφό του, δήλωσε με χιούμορ: «Στη συνεργασία δεν ήταν δύσκολο να είμαι με τη σύντροφό μου, στην καθημερινότητα ναι. Πλάκα κάνω, θες λαυράκι;». «Όσο πιο πολύ πλησιάζω στο τέλος των ημερών μου, τόσο πιο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μουζουράκης για Γαβαλά: "Δεν ήταν δύσκολη η συνεργασία μαζί της, η καθημερινότητα είναι"

"Όσο πιο πολύ πλησιάζω στο τέλος των ημερών μου τόσο πιο πολύ σκέφτομαι να αγκιστρωθώ από κάπου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της