Κάτια Ταραμπάνκο: «Λύγισε» στον αέρα για τον πόλεμο στην Ουκρανία
13:40 - 12/05/2022
Η Κάτια Ταραμπάνκο, καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, λύγισε στον αέρα για τον πόλεμο στην Ουκρανία. «Όταν μου το […]
The post Κάτια Ταραμπάνκο: «Λύγισε» στον αέρα για τον πόλεμο στην Ουκρανία appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Ταραμπάνκο: «Λύγισε» στον αέρα εκπομπής για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Μου προκαλεί λίγο σοκ»
Το μοντέλο μίλησε για την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα της και αναφέρθηκε στο πώς την ενημέρωσε η παραγωγή του Survivor για τα γεγονότα - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ΤτΕ: Προκλήσεις στη χρηματοπιστωτική σταθερότητα από τον πόλεμο στην Ουκρανία
Οι επιπτώσεις από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχουν επηρεάσει τις προοπτικές για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και εντείνουν τις προκλήσεις για...
Διαβάστε το στο ZouglaΚάτια Ταραμπάνκο: Ξέσπασε σε κλάματα για τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Λύγισε» on air το μοντέλο μιλώντας για την ρωσική εισβολή στη χώρα της
Διαβάστε το στο «Έσπασε» η Κάτια Ταραμπάνκο αποκαλύπτοντας τον τρόπο που έμαθε στο Survivor για τον πόλεμο στην Ουκρανία (vid)
H Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε με ποιον τρόπο έμαθε για τον πόλεμο στην πατρίδα της ενώ βρισκόταν στο Survivor.
Διαβάστε το στο Κάτια Ταραμπάνκο: Έβαλε τα κλάματα on air για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Κάτια Ταραμπάνκο: «Στο camp που ήμασταν, δίπλα ήταν το αεροδρόμιο και άκουγα τα αεροπλάνα και σκεφτόμουν "ουάου τι γίνεται"»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚάτια Ταραμπάνκο: «Λύγισε» στον αέρα για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Λύγισε στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», για τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Κάτια Ταραμπάνκο.Λύγισε στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», για τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Κάτια Ταραμπάνκο.«Όταν μου το είπε η παραγωγή και το έμαθα… Άκουγα τα αεροπλάνα και έλεγα τι γίνεται, δεν το είχα αντιληφθεί. Ακόμα μου προκαλεί λίγο σοκ. Όλοι οι δικοί μου είναι καλά και εύχομαι όλοι οι δικοί μας να είναι καλά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚάτια Ταραμπάνκο: Η συγκίνηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία και το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της
Στην παρέα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε σήμερα η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια
To άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: Η συγκίνηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία και το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚάτια Ταραμπάνκο: Ξέσπασε σε δάκρυα για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Περιγράφει πώς έμαθε για την εισβολή της Ρωσίας, ενώ βρισκόταν στο Survivor
Διαβάστε το στο e-daily.grΚάτια Ταραμπάνκο: «Λύγισε» στον αέρα εκπομπής για τον πόλεμο στην Ουκρανία (video)
Ιδιαίτερα ταραγμένη φάνηκε στον αέρα εκπομπής η Κάτια Ταραμπάνκο, όταν αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΚάτια Ταραμπάνκο: Ξέσπασε σε δάκρυα για τον πόλεμο στην Ουκρανία
H Κάτια Ταραμπάνκο «λύγισε» στον αέρα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Σε ερώτηση για το πώς έμαθε για τον πόλεμο ενώ βρισκόταν στο Survivor και πώς αντέδρασε, το μοντέλο δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα. «Όταν μου το είπε η παραγωγή και το έμαθα…» ξεκίνησε να λέει και η φωνή της […]
Διαβάστε το στο dete.gr